• Gebelik
  • Kese ne zaman görüldü? Keseye bakarmisiniz rica etsem

Hulo2105 teşekkür ederim cevabınız için birde özel hastaneye mi gittiniz acaba devlet ultrasonlarında çok net görünmeyebiliyor diye duydum doktor görememiş olabilir mi acaba

Anneolmak38 kese de suan yolk sac yok görünmüyor ama haftan küçük o yüzden oluşmamıştır daha kese işi bebeği oluşturan şey yolk sac

Rabiaaydin ben özel hastaneye gidiyorum canım ultrasonları da çok hassas ve yeni. Belki o yüzden herşeyi çok erken gördük. Ben keseyi bile 4+6 da falan gördüm.

Hulo2105 olabilir gittiğim doktorun monitörü millattan kalma gibi küçücüktü o yüzden size sordum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️

Anneolmak38 sizin gibi 5. Haftada gitmiştim sadece kese gördük bir hafta sonra çağırdı o zaman kalp atışı duyduk ama duymasaydık da sıkıntı değildi daha erken 1 hafta sonra bakardık demişti

Rabiaaydin Valla bende çok merak ediyorum bide o yolk sac ne oluyor anlayıp yazan olursa çok sevinecem ❤️❤️

Anneolmak38 ben boyutunu bilmiyorum banada bakar mısınız nerede yazıyor

241223 Ben fotoğrafimi attım sol tarafta GS yazıyor onun yanında 9.2 mm yazıyor bide kese boyutunu doktor söyledi bana Ama sizin attığınız fotoğrafa baktım GS yazisini göremedim daha net çekip atabilirmisiniz🌼

Anneolmak38 merhaba benim de 5+2 çıktı 5.38 mm doktor herşey yolunda dedi ama korkmalımıyım ya senin 9.2 mm çıkmış canım

K-1997 Canım benimki 6 haftalık olmak uzere korkmani gerektirecek hiç birsey yok herkesin vücudu herkesin değeri aynı olmaz zaten Mesela bazıları 6.haftaya doğru kalp seslerini duymuşlar ben hala duymadım stres yapmamaya çalışıyorum sende hiç korkma ❤️

Anneolmak38 teşekkür ederim valla içimi rahatlattın üst üste sordum bugün korkmamız gereken bişey varmı hocam ona göre bilelim diye hiçbi sorun yok içiniz rahat olsun dedi hayırlısı bakalım rabbim kavuştursun inşallah 🙏

K-1997 Rica ederim ne demek ❤️ Anlıyorum seni tabi ki anne olarak tedirgin olmamız çok normal benimde ilk hamileligim 🌼 Ama stres moral bozma yok 🥰 Kafanı başka şeylere yoğunlaştır bir kese günde 1mm büyürmüş sonraki gittiğinde daha büyük göreceksin 🤲🏻

Anneolmak38 evet süpersin valla güzel morel verdin sağol canım ❤️ benim bi düşüğüm var ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse bi tık fazla korkuyorum olsun iyiyiz ya çok şükür