Kızlar iyi akşamlar Öncelikle ❤️ Bugün 5+6 son adet tarihime göre .. Bugün doktora gittik 5+5 olduğunu söyledi kese boyutuda 9.2mm Sadece kese göründü Kalp sesini ne zaman duyabilirim bide bu yolk sac dedikleri ne oluyor doktor beni bilgilendirmedi yolk sacin var demedi yani 😂 Anlamıyorum çok fazla bu şeylerden
Kese ne zaman görüldü? Keseye bakarmisiniz rica etsem
Anneolmak38 görüntü varmı bende bugun gittim 5+6 yım kalp atışı ve bebek göremedim
https://hizliresim.com/sd7ra7t anlayan bakabilirmi
Sinemis567448 Sizin kese kaç mm çıktı aceba ?
Sinemis567448 Rabbim sağlıkla hayırla kucağıniza almayı nasip eylesin inşallah
Anneolmak38 kese 10.8 mm yolk saç kaç mm de görünür bir bilginiz var mı 6+1 haftalık
Rabiaaydin Canım zaten bende öğrenmek için yazdım 😄 yolk saç nedir onu bile bilmiyorum ki
Anneolmak38 banada geç döllenme dedi kese var ama yolk saç oluşmamış 10.8 mm acaba kaç mm de yolk saçları oluşuyor merak ettim
Anneolmak38 bilen biri bizi aydınlatsa çok sevinirim
Anneolmak38 geç döllenme diyince içime kuşku düştü
Sinemis567448 7 haftalıkken bebek gözükür diyorlar ama emin değilim bende doktor benide aydınlatmadı 10 gün sonra gel dedi gönderdi
Rabiaaydin ben 5+4 haftalıkken hem kese hem yolk sac göründü .
Anneolmak38 1 hafta sonra kalp atışını duyarsın canım
Anneolmak38 bebeğin ilk 3 ay besin aldığı şey yolk sac canım
Rabiaaydin bebeğin erken dönemde beslenmesine yarayan bir yapıdır. Zamanla bebek büyüdükçe kaybolur bu yapı. Benim 10mm di yolk sac görüldü. Yani boş gebelik değil bebek oluşmaya ve ordan beslenmeye başlıycak demek. Eğer kese varken yolk sac görülmezse boş gebeliktir
Selinmoon kese bendede 5 haftalıkken göründü bir hafta sonra gel dedi 6 gün sonra tekrar gittim kese büyümüş ama hala küçük yolk saç oluşmamış dedi herhangi bir kanamamda yok boş gebelik olduğunu nasıl anlarım çok korkuyorum
Rabiaaydin canım hiç bilmiyorum boş gebelik nasıl oluyor ama bazılarında geç döllenme olabiliyor şu an kaç haftalık
Hulo2105 benimde bugün kese boyutum 10 mm yani boş gebelik mi benimki hala oluşmadıysa
Selinmoon normalde 7+4 olması gerekiyor ama 6 +1 göründü ultrosanda sat arasında 10 gün var
Rabiaaydin kimisi geriden gelir belki geç döllenmesinizdir. Hoş bende geç döllenmeydim ona ramen görüldü ama kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Kimisi 6 haftalıkken kalp atışı duyuyor kimisi 9 haftalıkken