• Gebelik
  • Kese ne zaman görüldü? Keseye bakarmisiniz rica etsem

Rabiaaydin bebeğin erken dönemde beslenmesine yarayan bir yapıdır. Zamanla bebek büyüdükçe kaybolur bu yapı. Benim 10mm di yolk sac görüldü. Yani boş gebelik değil bebek oluşmaya ve ordan beslenmeye başlıycak demek. Eğer kese varken yolk sac görülmezse boş gebeliktir

Selinmoon kese bendede 5 haftalıkken göründü bir hafta sonra gel dedi 6 gün sonra tekrar gittim kese büyümüş ama hala küçük yolk saç oluşmamış dedi herhangi bir kanamamda yok boş gebelik olduğunu nasıl anlarım çok korkuyorum

Rabiaaydin canım hiç bilmiyorum boş gebelik nasıl oluyor ama bazılarında geç döllenme olabiliyor şu an kaç haftalık

Hulo2105 benimde bugün kese boyutum 10 mm yani boş gebelik mi benimki hala oluşmadıysa

Selinmoon normalde 7+4 olması gerekiyor ama 6 +1 göründü ultrosanda sat arasında 10 gün var

Rabiaaydin kimisi geriden gelir belki geç döllenmesinizdir. Hoş bende geç döllenmeydim ona ramen görüldü ama kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Kimisi 6 haftalıkken kalp atışı duyuyor kimisi 9 haftalıkken

Hulo2105 teşekkür ederim cevabınız için birde özel hastaneye mi gittiniz acaba devlet ultrasonlarında çok net görünmeyebiliyor diye duydum doktor görememiş olabilir mi acaba

Anneolmak38 kese de suan yolk sac yok görünmüyor ama haftan küçük o yüzden oluşmamıştır daha kese işi bebeği oluşturan şey yolk sac

Rabiaaydin ben özel hastaneye gidiyorum canım ultrasonları da çok hassas ve yeni. Belki o yüzden herşeyi çok erken gördük. Ben keseyi bile 4+6 da falan gördüm.

Hulo2105 olabilir gittiğim doktorun monitörü millattan kalma gibi küçücüktü o yüzden size sordum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️

Anneolmak38 sizin gibi 5. Haftada gitmiştim sadece kese gördük bir hafta sonra çağırdı o zaman kalp atışı duyduk ama duymasaydık da sıkıntı değildi daha erken 1 hafta sonra bakardık demişti

Rabiaaydin Valla bende çok merak ediyorum bide o yolk sac ne oluyor anlayıp yazan olursa çok sevinecem ❤️❤️

Anneolmak38 ben boyutunu bilmiyorum banada bakar mısınız nerede yazıyor

241223 Ben fotoğrafimi attım sol tarafta GS yazıyor onun yanında 9.2 mm yazıyor bide kese boyutunu doktor söyledi bana Ama sizin attığınız fotoğrafa baktım GS yazisini göremedim daha net çekip atabilirmisiniz🌼