Ozlmylmzz İstanbul Medicine atlas Üniversitesi hastanesine giden varmi ücretler hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olurmusunuz doğum paketleri hakkında
Ceremua Ozlmylmzz bende Burda bekleyeyim yazan olmazsa ben 1 haftaya yazarım sana 🤣 haftaya gidecem 35 haftalık falan oluyorum
Ceremua Ozlmylmzz öğrendim canım muayene 1000₺ sezaryen 24,500 ₺. Fiyat sabitleme uygulamasına daha yeni geçmişler fiyatı sabitlettim önden ödeyeceğim doğumu 23₺ olarak anlaştık
Ozlmylmzz Ceremua ben 12 haftalikken gittim kusmalarin çok olduğu için artık ayakta duracak halim yoktu serum falan verdi doktor tea hanıma görünmüştüm haftaya cuma gidip cinsiyeti öğrenmek istiyorum 16+6 günlük oluyor o gün
Ceremua Ozlmylmzz benim doktorumda tea hanım gerçekten mükemmel bi doktor ilk kızımda da ona takipliydim çok memnun kaldım her zaman tabi doğum fiyatı şuan ne kadar oldu Allah bilir 🤣
Ceremua Ozlmylmzz haftaya cuma tea hanım yok diyebiliyorum çarşamba itibariyle izinde galiba istiyorsan ara erkene al 16 haftalıkken net cinsiyet söylüyor zaten
efef Doğum öncesi paketleri yok doğum için sabitleme yapabiliyorsunuz 1 gün normal 2 gün sezaryen Bebeğin işitme testi Kontrol ve aşısı içinde fiyatın
Ceremua efef sabitleme kabul etmiyorlardı ilk doğumumda da konuşmuştuk o gün neyse onu ödersiniz dediler o zaman suan değiştiyse kuralları bilemem tabi pt gidip detaylı konuşayım en iyisi
efef Ceremua benimde ilk doğum haftasını sordu sonra temmuz sonuna denk geliyor dedik sabitleme yapabilirsiniz dediler bilemiyorum tabi bunu da bir hafta önce konuştuk
Ceremua efef yeni bi uygulama olabilir çünkü eşim gene sordu aralık mı Kasım mı neydi önden ödeyelim diye kabul etmediler
Mavii- 10 kasımda 22 bin ₺ tea hanımda doğum yaptım. Kendisinde ikinci doğumum doktor için en doğru tercihi yapmışsınız. Fiyat sabitleme konusuna gelince doğuma maksimum 8 hafta kala sabitleme yapıyorlar. Yani 32. Haftadan sonra :)
Ceremua Kızlar ben şimdi acil kadın doğuma geldim zam gelmiş hastaneye muayene 1000₺ olmuş tabi muhasebe falan açık değil doğum fiyatlarını henüz bilmiyorum onu pt gelince tekrar öğrenip yazarım