gulsu-can mommys1 Rabbim sağ salim doğurmayi nasip etsinn sağlıkla alın bebisinizi kucağınıza insallahh
Hopefulmom mommys1 hiç korkma canım gayet rahat geçecek inan bende sezeryan oldum sadece ilk iki gün minik ağrı olur onda da ağrı kesici veriyorlar hemen geçiyor ameliyattan sonra sade ikisi bir arada nescafe tüket ağrın olmasın güzel düşün 🥰
mommys1 Hopefulmom çok teşekkür ederim pozitif desteğin için inşallah bende senin gibi çok rahat doğum geçirdim yazabilirim 🥹
yarencaliskan mommys1 benim ilk sezeryankm çok harika geçmişti haftayada 2.yi olucam inşallah Korse almadıysan eşine korse aldır eczaneden ilk ayağa kalkışta tak çok faydası var benim doktorumun tek dediği korseni sakın unutma
mommys1 yarencaliskan aa teşekkür ederim yarın aldırayım 😇 inşallah 2. de çok güzel geçer Allah sağ salim kavuştursun hepimizi 🥰
mommys1 Kubra2707 iyiyiz canım sağolasın doğum kolayda sonrası çok zor valla 2 gündür kendime gelemedim 🥲 bebiş için değer ama tatlı acılar 🥺
mommys1 Kubra2707 amiin inşallah Allah sana da kolay doğum nasip etsin bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun o kadar güzel bi his ki Allahım herkese yaşatsın bu duyguları 🩷