mommys1 _Hulya7106 kendime pozitif şeyler yüklemeye çalısıyorum ama hala korkumu atamadım stresten uyuyamıcam galiba🥺
sev_lay25 mommys1 inşallah kolay olur doğumun canım benim hayırla al kucağına yavrunu sende sağlıkla çık doğumdan inşallah🙏🏻
Hopefulmom mommys1 Allah yardımcınız olsun inşallah kolay bir doğumunuz olsun bebeğinize sağ salim kavuşun inşallah 🥰
Pinaargunes mommys1 yaa maşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alın ben 11+4 haftalığım henüz ama inanin şimdiden korkuyorum panikten bi sekilde cikicak tabi😂 guzel haberlerle bekliyoruz sizi insallah😍🙏🌸
mommys1 Pinaargunes yaa bende başından beridir korkuyorum ama et kemiğe dayandı bakalım hayırlısıyla sağ salim kavusuruz inşallah bebişlere 🙏
_ruyaninannesi_ mommys1 rabbim yardımcın olsun İnşallah sağ saglim evladını kucağına alırsın inşallah 🤲
Egemoms1303 mommys1 Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻 benimde yarın belli olacak belki cuma yada cumartesi sezaryen alabilirim dedi çok stresli 🥺
mommys1 Egemoms1303 çokkk heycanlı farklı bi duygu inşallah sağ salim kavuşuruz rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🙏
Hopefulmom mommys1 hiç korkma canım gayet rahat geçecek inan bende sezeryan oldum sadece ilk iki gün minik ağrı olur onda da ağrı kesici veriyorlar hemen geçiyor ameliyattan sonra sade ikisi bir arada nescafe tüket ağrın olmasın güzel düşün 🥰