Reyreyli Merhaba ilk 3 ayımda düşük tehlikem vardı sonra geçti daha sonra plesentada kan birikmesi olmuştu o da gitti 34. haftada bebeğim çok kasılmıştı arefe günüydü hastaneye gittim doğum sancısı çıktı nst de ciğer geliştirici iğne yaptılar nicikard diye bir ile 15. dk arayla içirdiler bu şekilde 37.haftayı tamamlamaya calışıyordu doktor 35.haftada da gebelik kolastasızı eklendi dahiliye yeni yönlendirdi dahiliye ilaç başlattı doktorum bana 37.haftada bebeği doğurtmak zorundayız dedi nem normal doğumu çok istiyordum evde gebe okulunda söylenenleri yapmaya başladim iki gün yaptım 5 cm açıklıpım olmuş haberim yokmuş ben bu kadar çabuk açılma olacağını düşünmemiştim yapmadan önce de doktoruma sormuştum yapabilirsin demişti doktor 25 temmuz sabah 7 de gel doğumu başlatalım dedi o şekilde anlaşmıştık benim sancıları m 22 temmuzu 23 Temmuz’a bağlayan gece başladı gece 2 de hastaneye gittik sabah 10 a kadar sancılar çok şiddetli açıklık 9,5 cm ama bebek gelmedi bir türlü doktor alttan kontrol etti anı telaşla açıklama sezaryen diye seslendi bebek kemiğe takılmış gelemiyor dedi direk ameliyata alındım bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür neyin erken doğuma sebebiyet verdiğini söylemedi doktor ama şahsi fikrim benim kızım daha fazla durmak istemedi yeri ona dar geliyordu. 😊