sevcan_35 Mervikk önden mi gidiyordu gelişimi benim bebiş 1600 gr önden gidiyor dedi doktor ama normal bence
Arzuanne mervemurat16 2500 olmuş yine inşallah daha da alır ben de o kiloyu görmek istiyorum gelişimi durmasın da
mervemurat16 Arzuanne daha alırmı bilmiyorum eşinde yaşlanma var haftaya bebeği alabilirim dedi zaten 25 ocakta epidural olucam karın çevremiz 2 hafta geride
Arzuanne mervemurat16 hee eşinde yaşlanma varsa olabiliyor hayırlısı olsun 2500 yine fena değil çıkınca hemen alıyorlarmış
Alen sevcan_35 benim de 1700cikti 30 +3 de , bna da 2 hafta önden dedi . Şeker felan dedi . Ama buradaki yorumlara bakıyorum benden fazla olanla da var bise anlamadım
TugbaOmerCucuk sevcan_35 bu bebeğin ölçümleri ile ilgili. Kilo bi kriter değil ileri ya da geri gitmesi için. Genelde baş ve karın çevresine göre haftaya uyumu hesaplanıyor. Gittiğiniz zaman doktora bi daha sorun bence.
TugbaOmerCucuk sevcan_35 30 haftalıkken 1550 dedi 31 de 1860 gr dedi. Çarşamba tekrar gidicem. Benim suyum azaldığı için özellikle çok proteinli besleniyorum 2 kiloyu geçsin diye. Muhtemelen geçmiştir. Erken alacak bebeği su yetmeyeceği için.