Kubra66 Zynur16 tam beni Tarif etmişsin canimm insallah benimde öyle olur 😍😘 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😘
Serife07 RabiaMm benimde adetime 1 hafta kala oldu yerleşme kanaması hemen test yaptım silik şekilde pozitifti 2 hafta sürdü
RabiaMm Serife07 hayırlısıyla kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin 🤲🏻☺️ 2 hafta süren ???
RabiaMm Serife07 rabbim hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin o zaman ☺️ Peki kanama şeklinde geldi mi? Nasıl gelen akıntı?
Serife07 RabiaMm pembemsi geldi canım peçetede gözüktü böyle normal beyaz akıntının bembemsi olanını düşün
Mervetepe SumeyyaMete mrb adetten 5,6 gün sonra mı oldu acaba benimde adetim bitti 7. Günümde peceteye iki damlar kadar acık renk kan geldiğini gördüm ama henüz devamı gelmedi sizin nasıl olmustu
SumeyyaMete Mervetepe Ewet galiba benimde 5 6 o aralarda olmustu Hatta ben cok korkmuştum adetim bitti Nie gine geldi diye daha sora yerleşme kanamasıymış 🙈
Mervetepe SumeyyaMete ama yumurtlama dönemindeyim suan yumurtlama zamanı yerleşme kanı gelir mi ki daha önce bos gebelik yasadım onda hic olmamıstı genelde adete bi kaç gün kala okuyorum umarım inşaallah yerleşme kanamasıdır🙏
Meryemasyam Adetimden 3 4 gün önce kahverengi leke gördüm ara ara ama aşırı değildi araştırdığımda yerleşme kanaması olabilir yazıyordu daha sonra adetim gecikti test yaptım gözüktü
Mervetepe Meryemasyam evet sizin adete az kala olmus benim adetime 14 günüm var acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Mmerwe RabiaMm benim adetim bitti 10 gün Sonra her tuvalette peceteye sadece geliyordu cok hafif bir kandı anlamamıştım tabi adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitifti. İkinci gebeliğim bu bu bebeğimde yerleşme kanaması olmadı..
Mmerwe RabiaMm benim adetim bitti 10 gün Sonra her tuvalette peceteye sadece geliyordu cok hafif bir kandı anlamamıştım tabi adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitifti. İkinci gebeliğim bu bu bebeğimde yerleşme kanaması olmadı..