Meeemoom Havin tamam canım çok dikkat edecegım ümidi kesmeyecegım. Daha öncekilerde kanama ile başlayıp düştüğü için hep olumsuzlar geliyor aklıma ama nasipleri varsa hiç bişey olmaz😔
Meeemoom Sena_1997 yaaa ne mutlu ediyor beni bu güzel haberleriniz . İnşallah benimde öyle olur canım
Sevilay07 Meeemoom bende yarin doktora gidicem bakalim ne durumda şuan kanama. Coknkorkuyorum senin gibi wc bile giderken bisey cikacak diye. Allahim su günleri atlatip sag salimkucagimiza almayi nasip etsin insallah
Faile10 Meeemoom bende 8. Haftada yaşadım bir hafta hastanede yattım atlattım hiç korkma dinlen, vücut yabancı madde diye atmaya çalışıyormuş 16 haftaya kadar ebe söylemişti. Geçmiş olsun, sağlıkla kucagına al inşallah
SumeyyaMete Kanamam yok benimde ikiz olsa iyi olur o yüzden merak ediyom Nası anlasiliyo diye benimde cok yeniya belki öyle olur diye
Yade Meeemoom hiç endişe etme benim 6 haftalıkken kesemin içinde vardı kan öbekleri bende fitil olarak kullandım progestanı. Ağır kaldırmamaya sürekli ayaklarımı yukarı kaldırıp uzanmaya yorumlamaya dikkat ettim 1 ay sonra hiçbir şeyim kalmadı herşey yolunda çok şükür şuan 18 haftalık olduk 😇 sende stres yapma geçecektir ..
Nazli67 Meeemoom bende progestan kullandım aylarca hem alttan da kanamam vardı benim bol dua et korkup daha da kendini strese sokma dediğim gibi bol su içmen lazım. Biz o dönemde 4 doktora gittik hepsi de 4 litreye yakın su içmem gerektiğini söyledi kendini yorma ağır işler yapma ama hareketsiz kalma en azından evin içinde gez yürü
Mrve96 Meeemoom merhaba bende cuma günü kan verdiğimde beta değerim 946yken bugün 7800 e cıktığını gördüm çok korkuyorum mol gebelik olabilir diyolar. Sizin tüp bebek ikizmi yoksa doğalmı oldu