busbus14 Meliek canım bişey sorcam ben haftaya cumartesi Hüseyin beye detaylı için randevu aldım detaylıdan sonra usg kağıdı veriyor mu acaba
Sermec27 busbus14 nasıl randevu aldınız bir de detaylı ne kadar bende özele gidiyorum riskli gebe olduğum için doktorum Hüseyin beye detaylı yaptırmamı istedi nasıl randevu alacağız acaba
Meliek busbus14 yaptığı ne varsa onların çıktısı olan bı kağıt verdi bebisin resminin çıktısını vermedi resmini çektirdi sadece
Meliek Sermec27 doktorunuz kim şeyden alın OMÜ nün uygulaması var ordan özel bölümünden kadın doğumdan alabilirsiniz
busbus14 Meliek ben cumartesi gittm canım Hüseyin beye eşimide aldılar içeri bebeğin resminide verdi hatta ayrıyeten çektirdi de
thekaderrrr busbus14 OMÜ Hastane randevu al diyorsun canım Google da sonra ilk çıkan site zaten seni yönlendiriyor gebe poliklinikten ücretsiz
Meliek busbus14 aynen eşleri alıyor içeri fazla sürdüğü için hatta bizim kız göstermediği için kendini eşim bile yardım etti hocaya 😂birtek rEsmin çıktısını vermedi cektirtti bize bizde çok şans yok hem goremiyoruz hanımefendiyi 😂
Aysen55 Bende 2 aylıkken gittim Ayşe hocaya şuan 37 haftalık oldum çok çok iyi bir doktor muayene ücreti 650 tl. Ama şuan Ayşe hoca yurt dışında asistanları bakıyor 3 marttan sonra gelecek
busbus14 Aysen55 ayy bende yurtdışına gittiğini öğrendim 5-6 martta kontrolüm var denk gelmesi ne güzel
Meliek busbus14 Ayşe hocanın olması daha iyi insan asistanlara pek guvenemiyor bu konuda şanslıyım bende 20 sinde 😂
Aysen55 Meliek sizin adınıza sevindim ben 37+3 ün doğumum olur diye korkuyorum 😅 Ayşe hoca insana güven veriyor ☺️
Aysen55 Meliek kesinlikle ben Salı günü kontrole gittim asistanı muayene etti kilosunu soruyorum 3200 dedi sonra 3100 dedi diğer geldiğinde kaçti dedi bende 2300 dedim 3 olmuştur o zaman dedi 😅
Meliek Aysen55 yeni öğreniyorlar kobay olarak görüyorum kendimi asistanların karşısında 😂😂 34 haftalık oluyorum bende herlde sezeryan günü verir bı heyecanlıyım 😂