busbus14 Ayyseek oho doğumada çok var 😀hapı bari bıraksam ya duphaston kullanıyorum migren atağım tutuyor onun yüzünden
busbus14 Mira1604 Ayşe hocanın randevuları hep dolu😢Tüp bebeğe gidecem sanırm kontrol için napayım randevu hiç yok
Meliek Ayyseek busbus14 merhaba arkadaşlar ben daha yeni bu cumartesi detaylı ya girdim cumartesi hem muane hem detaylı toplam 1600 TL ödedik 750 si doktorun muanesiydi hafta sonu olmasına rağmen gayet iyi bence Hüseyin ekici yapan doktor Bende Ayşe hocaya gidiyorum 500 du
Ayyseek Meliek çok iyi detaylı özellikle özelde 3200 demişlerdi bende sıra bulamıyorum hüseyin beyden sadce sabahları var tek gün imkanszı bulmak bende Davut beye gidiyorum memnunmusunuz ayşe hocadan nasıl o
Ayyseek Meliek birde Davut hoca başhekim oldu çok yoğun kendi önmli ameliyat yoksa zaten çok gitmiyor ameliyat lara
busbus14 Meliek bende detaylı için randevu alıcam şubata doktor seçimi sorarlarsa hüseyin beyi diyim ozaman sadece haftasonu mu bakıyor?
Meliek Birde şey diyeceğim davut hocayı iyi diyeni çok duymadım akrabimiza ne telefonlara bakmış nede suyu geldiği halde hastaneyr gelmemis Ayşe hoca gerçekten çok güzel ilgileniyor
Ayyseek Meliek ya ne biliyim o kadar çok hastası varki tıklım tıklım bende ona gidiyorum tam çözemedim nasıl birisi ayşe ye mi gitsem alırmı acaba beni 21 haftalığım
Meliek Tabikide bakar hatta bana şöyle bir öneri sunmuştu etrafimdakiler 7. Aya kadar devletten git boşa para verme sonra Ayşe hocaya git dediler İlk gitmemde ilgisi falan hosumuza gitti eşimle hiç bırakmadım kolay kolay doktor beğenmez eşim
Meliek Hüseyin Bey’in sadece öğlene kadar randevusu var başka yok hafta sonu diye istememiştim Ayşe hocada Hüseyin beyi söyleyince ona gittim öğlene kadar almanız lazım ve çok güzel ilgileniyor o da
busbus14 Meliek ayşe hoca salı ve çarşamba randevusuz hastalarına bakıyormuş bende randevu bulamadığımı söyleyince salı ya da çarşamba gel dedi haber ver geliyorum diye dedi 500 tl ise muayene ücreti bence iyi ya özelde daha pahalı
Meliek busbus14 önceden o Ayşe hoca yapıyormuş ama ultrason olmadığı için direk bana Hüseyin Bey’in adını söyledi başka doktor yapiyormu yapmıyor mu bilmiyorum fakültede cumartesi hem okadar sakin oluyor ki
busbus14 Meliek canım bişey sorcam ben haftaya cumartesi Hüseyin beye detaylı için randevu aldım detaylıdan sonra usg kağıdı veriyor mu acaba