papatyaolsun Munevver_bozdogan kuzum valla hiçbir belirtim yok. Birkaç gün önce hafif kaşıntım oluyordu göbek kısımlarında. Bugün de tuvalette adetten önce gelen çok çookkk pembe alt tonlu sıvı geliyor gibi. Direkt sıvı değil ama peçete önceden bembeyaz olurken böyle şu an krem alt tonlu gibi. Umarım anlatabildim:) adet olcam yüksek ihtimalle beybi
Munevver_bozdogan papatyaolsun test günün ne zamandı bence hemen olumsuz düşünme canım yerleşme de olabilir
Ecem0707 papatyaolsun bende ilk defa böyle bir şey yaşadım ve tutmadı ve biz yanlış işlem yapıldığından tutmadı diye düşünüyoruz ama Allah’ın taktiri herşey de bir hayır vardır Şimdi tekrardan başladım tedaviye hayırlısı Allah’ım en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldurur 😢🤲🥲
papatyaolsun Ecem0707 aminnnn 🙏🏻 ama hiç öyle düşünme çünkü aşılama oranı çok düşükmüş zaten. Ben de bu tutmadıysa 2.yi ardına yaptırıp sonra tüp bebek istiyorum
Ecem0707 papatyaolsun benimde ikinci aşılama olucak doğal yolla hamile kalmazsam aşılamayı yapıp da tutmazsa Ankara’ya MFK Doktora gideceğim Instagram dan takıp ediyorum
papatyaolsun Munevver_bozdogan şimdi 10saatlik bi otobüs yolculuğundayım , aynı gün tekrar geri döneceğim 20saat ediyor. Umarım bana sıkıntı oluşturmaz hamileysem falan
papatyaolsun Ecem0707 canım deneyebilirsin tabi memnun olanlar var ondan, ancak ben artık vakit kaybetmeden bir aşılama daha deneyip tüp bebeğe geçeceğim bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Munevver_bozdogan papatyaolsun yok canım sıkıntı olmaz Allahın izniyle. En kötü tüp bebeğe geçersin bak ben aşılama diye çıktım yola tüp bebek yaptırıyorum
papatyaolsun Munevver_bozdogan aynen kuzum aslında benim amacım da devlette tüp bebek raporu çıkarıp indirimli faydalanmak
Munevver_bozdogan papatyaolsun doğru benim şimdiye kadar 70 bin rahat gitti. Şimdi donduracaklar tüp başına 5 bin de öyle alacaklar. Yarın kaç tane kaldı diye arayacaklar çok heyecanlıyım en son 16sı döllenmişti
papatyaolsun Munevver_bozdogan bir aşılama daha yaptırırım canım sonda tüp bebek raporu çıkarttırırım diye düşünüyorum. Sen mecburen tedavi boşa gitmesin diye mecbur bu kararı almalıydın ama böyle bir hakkımız varken kullanmak isterim bi aksilik çıkmazsa
Munevver_bozdogan papatyaolsun aynen canım hayırlı olsun hakkımızda bende dört gözle yarın hastaneden aramalarını bekliyorum bakalım ne diyecekler
Munevver_bozdogan papatyaolsun aynen canım hayırlı olsun hakkımızda bende dört gözle yarın hastaneden aramalarını bekliyorum bakalım ne diyecekler