Munevver_bozdogan papatyaolsun daha aramadılar canım ya halbuki ilk gün sabah 9 da aramışlardı şimdi saat 12 ye geliyor ses Seda yok beklemekten moralim bozuldu
papatyaolsun Munevver_bozdogan canım illa ki arayacaklar , bugün rahat ol illa ki içinden güzel döllenen çıkacak, 3. Veya 5. Günü beklemek daha stresliymiş, bugün güzel bir telefon gelecek her türlü 🙏🏻🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun inşallah canım inşallah bekliyorum bende gerçekten çok stresliymiş 🥺 telefonun başında çaresiz bekliyorum 😂
Munevver_bozdogan papatyaolsun aradılar canım 1.gün 16 tane döllenen yumurta sayı bugün 18 olmuş şuan herşey yolunda gidiyor dedi kaliteleri de iyi dedi. Seni bir de 5.gün öğleden önce arayıp son durumu söyleyeceğiz dedi
papatyaolsun Munevver_bozdogan ayyy çok şükür canım benim🙏🏻 maaşallahh 🙏🏻🙏🏻 darısı 5. güne ki bence çok güzel yumurtalar olacak 5.güne
papatyaolsun Munevver_bozdogan 2 tanesi azcık geç döllenmiş nazlanmışlar canım olsun kimsenin yumurtasına kimse karışamaz süper olmuş😂
Munevver_bozdogan papatyaolsun hhahhah aynen canımmm 😍 5.güne iyi kalite de 5 ya da 6 tane kalsa da yeter hatta kaliteli olanları 5aa 4a falan biseyler varmış 5 falan çok iyi tutuyormuş diyorlar inşallah benimkiler de 5 yada 4 falan olur bakalım
papatyaolsun Munevver_bozdogan kuzu bence seninkiler daha fazla olacak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hiç burda bu kadar döllenen okumadım ben. Maaşallah diyeyim nazar değmesinnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun aynen canım maşallah. Çarşamba gününü şimdi dört gözle bekliyorumm inşallah en kaliteli olanlar embriyolar dondurulur 🙏🏻😊 bana bu süreçte çok destekçi oldun sana çok teşekkür ederim canım
papatyaolsun Munevver_bozdogan ne demek kuzum birbirimize destek olduk 💖 ben de senden çok şey öğrendim sayende bir adım sonramı biliyorum 😘
Munevver_bozdogan papatyaolsun ne zaman istersen destek olurum canım 🙏🏻🥰 çarşamba günü sana daha güzel haber vermek istiyorum 🤲🏻 inşallah ikimiz aynı zaman da hamile kalırız 🤭😂
papatyaolsun Munevver_bozdogan insallahhh kuzum inşallah 🙏🏻🙏🏻 heyecanla bekliyorum yine senden haber ☺️☺️ bu arada bugün aşılamamın 10. günü. Test yaptım profilimde paylaştım silik çıktı ama daha önce de silik çıkan testlerim olduğu için inanmadım. Yarın sabah kan versem çıkar herhalde
Munevver_bozdogan papatyaolsun aaaa ne güzel mutlaka yarın kan ver canım inşallah pozitifi görürsün senden güzel haber bekliyorum 🤲🏻❤️🙏🏻
papatyaolsun Munevver_bozdogan inşallah kuzum en hayırlı zamanda ve sağlıkla gelsinler tek temennim🙏🏻
Munevver_bozdogan papatyaolsun canımmm şimdi hastaneden aradılar bugün 5.gün 14 embriyo oluşmuş 11 ini dondurdular iyi kalitedeymiş 5 ve 4 kalite de 😍😍 çok mutluyummm