Kardii Kızlar 6.5 aylık hamileyim kuaföre gidip kestirmedim evde kendim sadece 2 tutam önlerimden kestim bişey olur mu bilinçdizce kestim yani unuttum hamileyken saç kesilmeyeceğini bişey olmaz değil mi pişman oldum 😑
Aysebkr1258 Kardii ben hiç inanmıyorum öyle şeylere saçmalık bence batıl inanç herkes farklı şekilde düşünüyor saygı duyarım ama böyle şeylere inanmayın bence
havuclukek Kardii tatlım bu sadece hurafe. İçin rahat olsun. İslam dinine göre hayra yorma vardır, uğursuz sayma yoktur. Allah bebişine sağlıklı bereketli hayırlı ömür nasip etsin
Ummuskaan Kardii ben baya yarısına kadar kestirdim bencede inanmayın öyle batıl inançlara bebeklerimize ömürlerini Allah veriyor sonuçta saçımız değil
Alyam5201 Dml_bgrc ya bu allaha şirk koşmaktır ben defalarca kestim bebişlerimizin ömrü daha ana rahmine düsmeden biçildi bunu mevlam dısında hicbirşey degiştiremez böyle seylere inanmayın lütfen...
Aysebkr1258 Kardii yok canım ömrünü Allah bilir sen saçını kestim diye ömrü kısalacak diye bişey yok bence böyle şeyleri hiç takma bile kafana
Kardii havuclukek Kayınvalidem bi şok yaşadı beni de korkuttu saçını mı kestin diye Amin cümlemize inşallah 🙏🙏
Kardii Ummuskaan Öyle evet kayınvalidem şok geçirdi komplede kesmedim kestirmem öyke sadece iki tutam ayırmıştım önlerden onları kestim birazcık
Esraburhnkulu Kardii valla cnm geçen gün zaten bunun ile ilgili post açmıştım bazıları inanıyor bazıları inanmıyor ben inananlardanım kusura bakmayın.. Ben şahsen ilk gebeligimde kesmedim ve bu defa yine hamileyim yine kesmiycem ..
Kardii Esraburhnkulu Ama ben bilinçli değil bilinçsizce kestim birden unuttum sonradan kayınvalidem şey edince korktum
Mervece30 Kardii korkmayın Sakınan göze çöp batar biraz rahat olmak lazım Allah can verecekse her türlü verir alacak nefesi yoksa pamuklara sarınıp yatsanızda yaşamaz
071015 Kardii ömrüyle alakalı değil de eskilerden öyle denmesinin sebebi saçlarını kesince uzaması için vücuttan vitamin aldığı için bebeğin de vitamin ihtiyacı olduğu için iyi değil diyorlar ama birçok kişi kestiriyor sorun olmaz canım sıkıntı yapma kendine
sonsuzmasalim Kardii baltı inanç bunlar bende 3-4 aylıkken kuaföre gittim kısalttım saçlarımı. Saçım çok çabuk uzuyor benim ve af edersin popoma kadar uzamıştı. Göğsüme kadar kestirdim şuan 9 aylık oldum ve yine çok uzadı 🤔 belki doğumdan önce yine kestiririm
Kardii sonsuzmasalim benimde çok zor uzar hiç kestirmem uçlarından ancak hava alsın diye tıpuz yaptığımda önlerden iki tutam çıkartıyorum kısaydı uzamış baya kesiyim biraz dedim unutupta kestim kayınvalidem de korkutunca içime dert oldu