mucizeolsunn benim hikayem bu kadar zor değil ama ben 7 senesini harcamış birini anlatayım sana, 7 yıl hamile kalmayan kalsa bile düşük yapan, defalarca kürtaj olmak zorunda kalan birini, ne eşinde ne kendinde bir sorun yoktu, her yolu her şeyi denemiş tek tüp bebek kalmıştı, çok gözyaşına şahit oldum, olmayacak herhalde diye çok iç çekişine… onlarca doktor, bir sürü düşük, kürtaj, ameliyat, iğne, ilaç vs. Ama noldu biliyor musun? Rabbim 3 sene arayla birbirinden güzel iki evlat nasip etti, tam da pes ettiği, vazgeçtiği yerde hamile olduğunu öğrendi, tedavisiz ilaçsız, iğnesiz… Hayalini kurmaktan vazgeçme, çünkü Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Ve çok doğru bi söz okudum bir yerde diyor ki bir bebeğin aileye gelişi çok istendiğinde değil, o ailenin ona ihtiyacı olduğunda gelirmiş… Bir arkadaşımda genç kızken kanser geçirdi, tedavi sürecinde adet görmemesi için ilaçla menopoza sokuyorlar, evlendikten sonra yumurtasının kalmadığını öğrendi, doktorlar sağlam tek yumurtan yok tüp bebek bile olmaz sana dediler, ben ona hep dedim ki taşı yarıp içinden çiçek açtıran Rabbim seninle gönlüne güneş açtırır elbet, öyle de oldu. Pırıl pırıl bi kızı oldu, inan bana kardeşim hepsi geçecek şimdi sana da diyorum, taşı yarıp içinden çiçek açtıran Rabbim seninle gönlüne güneş açtırır elbet… Her zaman dualarımdasınız sen ve senin gibi güzel haber bekleyen, evlat hasreti çeken tüm kardeşlerim dualarımdasınız. Dua etmekten ve hayalini kurmaktan vazgeçme lütfen 🙏🏻