Cerensolmaz bende pcosum 2 buçuk sene sonra hamile kaldım . Evlendikten 4-5 ay sonra denemeye başladık adetlerim düzensizdi biçok doktora gittim erken bir sene kendiniz deneyin dediler . Bu bir senede vitaminler kullandım yine de olmadı. Daha sonra başka bi doktora gittim rahim filmi istedi tüplerde hafif su birikmesi var dedi bi üç ay daha dene dedi bi vitamin verdi üç ayın sonunda yine olmadı ve bana normal yolla çocuğun olmaz tüp bebek merkezine git dedi direk. Üzüldük çok ama dedik gidelim sonra gittik ordaki doktor tekrar rahim filmi istedi bazen verilen ilaçlardan kaynaklı böyle olabiliyor dedi ve bir sürü şey söyledi ilaç olarak şunu kullandın mı bunu kullandın mı falan aşılama o bu hiçbiri yok denenmedi dedim . Dedi nasıl seni tüp bebeğe gönderdi yaşın genç bi sorunun yok hiç bişey denenmemiş tüp benek en son çaredir dedi . Rahim filmi çekildim geldim tertemiz çıktı. Femara diye bi ilaç verdi yumurta geliştirici ve o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim . Biraz uzun oldu ama bi doktora bağlı kalmayın kesinlikle .