Cerensolmaz merhaba kafana takma öncelikle polikistik över var bende de gebeliğe engel değil sadece süreci zorlastiriyor kilo ver kiloluysan adetin düzene girsin . Bende küçüklüğümden beri vardı biliyordum 13 yaşımda çok da kiloluydum hatta o zaman bir doktor bana böle giderse ilerde çocuğun olmaz dedi ….bu çok yanlış polistik insülin direnci tiroid değerleri ve d vitamini eksikliğiyle artan yumurtalarının yanındaki küçük folikuller yumurta larimizin biraz kalitesini düşürüyorlar iki sene bebeğim olmadı ama ben bildiğim halde kendiliğinden olmasını bekledim .sonra doktora gittim doktor bana çocuğun olur merak etme ama bu uzun bu süreç ilk tedavide heveslenme dedi tedaviye başlarken kendin hemen yediklerini dikkat et dedi 1.70boyunda ve 79 kilo filandim başlamadan önce 74 e indim tedaviyle birlikte ekmeği filan kesmiştim ilk tedavide rabbim vesile kıldı oldu şuan 6 aylık hamileyim sadece şekerimizi düzende tutup vitaminlerimizi alicaz Allah’ın izniyle olur Tedavi buarada ilaç tedavisiydi benim yumurta büyütücü ilaç kullandım .Tedavi süreci çok stresli ki benim 15 günlük bı süreç olmasina rağmen ben bu zamana kadar midem bulansa acaba mi diyip test yapardım iki yıl boyunca tedavi esnasında doktorum heveslenme dedi ve hiç umudum yoktu kendimi rhaat birakmistim tesavi olursan tavsiyem ümitsiz olma ama çok umitlide olma düşünme o zaman daha kolay gecio bence.. Rabbim yar ve yardımcın olsun üzülme polistik över olup 4 çocuğu olan biliyorum .Engel değil süreç gecikio sadece