Arenn1 Defne-ece28 yani bı kaç yere gittim bundan memnun kaldım.sorularini cevaplıyor.tek duam inşallah sezeryan ücreti artmamistir
Nilfer27 Ebrar_1227 İrfan hoca üniversitenin profesörü ama muayenesi dışarıda oluyo gerçekten tavsiye ederim aşırı bilgili Bi doktor risliysen eger
Yavru-kus Daha önce Nazan hanıma gidiyordum çok ilgilidir doktor çokta sevecen malum artan fiyatlardan dolayı şehir hastanesini denemek istedim ve doktordan çok memnun kaldım o yüzden şimdilik şehir hastanesinde devam ediyorum riskli bir gebeliğim yok doğumlarım çok şükür kolay oluyor büyük ihtimalle doğumu da orada düşünüyorum 17+2 haftalık olduk
Defne-ece28 Yavru-kus benimde 21 oldu şehir hastanesinde benim de doktorum var seda hanım harika bir insan ama doğumda denk gelmiyor sana kim nöbetçi ise o yapıyor ben biraz korkuyorum ondan özel de yapmayı düşünüyorum ama seda hanimi çok seviyorum muhteşem Bi doktor
BusraTi36 Defne-ece28 ben şehir hastanesinde Serhat hasüs’e gidiyorum çok memnunum ilk doğumumu özel hastanede yaptım memnun kalmadığım için bu defa devlete gittim ilgisiz davransalardı yine özele gidecektim gerçi 😅 ama düşündüğüm gibi olmadı doktorum çok iyi çok nazik ve çok ilgili
Defne-ece28 BusraTi36 onu da tanıyorum ama seda hanım da harika orda özel den farkı yok ilgisinin benimde aklımda vardı ama biraz korkularım olduğu icin özel düşünüyorum riskli olmasam giderdim oraya
Sekerrr Nilfer27 yılbaşından önce aradim 750 dediler ama gidemedim pahalı diye 950 nedir ya 3 dogumumu orda yaptım gönlüm orda dogıö yapmak istiyorum doktorumu seviyorum ama şehir hastanesine gidiyorum
Nilfer27 Loli_01 bende aynısını dedim valla hastaneye o kadar parayı vermek çok saçma geldi bana göre benim gittiğim doktora göre
Senakubraaa Bende Abdullah goymene gidiyorum ,suanlik çok memnunum,özel kliniği var bossan ile anlaşmalı 17.500 doğum ücreti denildi ,650 TL de muayene ücretleri olmus
Ebrar_1227 Senakubraaa Senakubraaa bende gidiyordum ama bıraktım çok pahalı geldi hastane şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım
SSenaaa Kızlar istanbuldayim ben ailem antepte annem doğum için buraya gel diyor ama liv hospitaldan başka iyi duyduğum hastane yok öneriniz varmi birde fiyat bilgisi verirmisiniz acaba şuan gittiğim avrasya hastanesi güncel.fiyat muayene 1200 normal 22 bin sezeryan 25 dediler kararsizim burdan devammi yoksa antep mi ?
Yavru-kus Defne-ece28 canım zaten özeldede doktor son dakika geliyor herşeyi ebe hallediyor 2 doğum yaptım özelde normal doğum ikisinde de tam bebek çıkacağı zaman geldi doktor yani seni çatala çıkarıyorlar tam sancıların sıklaşınca doktor içeriye giriyor benim şükürler olsun ki doğumlarım çok kolay ilk hastaneye gittiğimde 6 cm açıklık oluyor ebeler beni giydirip hazırlayana kadar 1 saat içersinde 9 10 cm e çıkıyor beni hemen alıyorlar yani kendim doğuruyorum gibi birşey doktorların bana tek katkısı son anda kafasından çekip çıkarmaları 😂😂 o yüzden kendimi bildiğim için gidip de 15 20 bin tl. Bir doğuma para vermem gidip bebeğimin eksiğini alırım aşırı pahalı kendimiz doğuruyoruz 20 bin verip çıkıyoruz oh 😅😅
Senakubraaa Ebrar_1227 Ebrar_1227 ya aslinda 500 TL ye muayene yapan doktor kalmadı ,özel klinik olmasına rağmen fiyat iyi geliyor aslında