Paris-95 Defne-ece28 ilk bebeğimde medikal park Ali Özcan’a gidiyordum sonra Ali bey kendi kliniğini açtı orda devam ettik. Mükemmel bi doktordu benim için. Şuan ikinciye hamileyim ama yurt dışındayım
Defne-ece28 Masidegulsuna çevremde iki kişi var hatta biri dava açmış normal doğum da diretmis Bi tanesinde sorun olmamış 2. Dediğim de cocukta sorun olmjs dava açmış kazanmışlar yani sezeryan olcak hastayı ben normal yaparim demis ama cocuk engelli olmuş kuzenim gitti memnun kaldı kalan da var ama aşırı pahalı dogumu
Lasol_fa Arenn1 inanmıyorum ya ama doğrudur Aralık ayında gitmiştim yılbaşından sonra olmuştur ama orası annelik sigortası yapıyor indirimli oluyor bu ay yine gideceğim eğer indirim yapmazsa ncr ya gideceğim orası indirim yapıyor
Arenn1 Lasol_fa yılbaşından önce sordum doğum paketi var mı diye dalga geçmişlerdi resmen o ne ilk defa duyduk diye.Halbuki yapmıyoruz biz deselerdi yeterdi.Yilbasindan hemen sonra yaptı
asli-dedeoglu Merhaba kızlar naptınız gittiniz mi konuşulan dr’lara dönüş yapar mısınız nasıl kimlerden memnun kaldınız bu süre zarfında? Ben doktor bulamiyorum bı de kimsem yok Antep’te de sorayım buradan bakıyorum önerilenlere.
Zelihademirz Rayiha17 asli-dedeoglu ben şehir hastanesinde Medine hanıma gidiyorum. Oldukça memnunum. Özeller aşırı pahalı. Şu an 36+3üm. Perşembe tekrar gideceğim. Tavsiye ederim.
asli-dedeoglu Zelihademirz şehir hastanesine randevu bulmak imkansız gittim sabahtan sıra ile de alıyorlarmış bakalım randevu bulursam gideceğim
Zelihademirz asli-dedeoglu randevu talebi oluşturarak kolayca alabilirsin. Boş randevu açılınca bildirim geliyor hemen randevu alabiliyorsunuz. Ben son ayda olduğum için randevusuz gidip hemen girebiliyorum doktorum haftalık takip yapıyor çok ilgili.
Zelihademirz Kubrakar272727 ben ekimde gittiğimde 1150 idi çok pahalı olunca muayene ve doğum ücreti devlete döndüm. Şehir hastanesi yeni ve temiz randevulu gidince de hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Iremakn Haftadayım en başından beri Tuncay hocaya gidiyorum aşırı ilgili çok detaylı inceliyor ve sormak istediğin her soruyu çok rahat bi şekilde sorabiliyorsun aklında soru işareti kalmıyor fakat perinatolog olduğu için ücreti biraz fazla
Defne-ece28 Iremakn bende orda devam ediyorum cnm çok şükür az kaldı ins sorunsuz biter ama dogumu biraz pahali