Yavru-kus aslında bir artısı görmek değil. Çok haklısın çok katılıyorum sana. Lakin şöyle bişey var. Şehir hastanesi yeni açıldı. Kadrosu full dışardan gelme. Tanıdık bilindik hiç kimse yok. Hadi dedim doktorla bi işim yok. Şansım ebeye kaldı falan. Geçen hafta doğm yapan arkadaşımdan öyle şeyler duydum ki inanamazsın. Hemşireler stajyer. Kordon dolanmş mesela + kakasını yutmş zehirlenmş bebek. Doğm yapıyo filan neyse bebek ağlamıyo. Neden ağlamıyo diye korkup soruyo. Bşey söylememşler. Meğerse nefes borusu tıkanmş mosmor kesilmş bebek. Hasta yakını(kız kardeşi) hemen çocuk doktor çağırın nefes borusunu açsn midesi yıkanması lazım demş. Hayati bi durum değil demişler çağırsakta gelmez demşler. Tartşmışlar kızcağız orayı ayağa kaldrmş
Ebelik bilgisi var olduğundan dolayı malzemyi getirin ben halledicem demş getrmşler. Teyzesi yiğeninin nefes borusunu açmş, midesini yıkanmşta bebek ondan sonra ağlamış. Çok korktum. Şöyle düşünyorum Allah muhafaza başka birimizin başına gelseydi yakınımızn bilgisi yok mesela. Nolcaktı? Acemilerin eline brakmak istemyorum kendimi. Yoksa hastaneyle cidden alakası yok. Hatta kendimi de oraya göre ayarlamştm. Şuan özeli dşünüyorum ama maddiyat kısmınj napcaz onu dşünmedim bile..