Turuskaa Gulsh61 amin inşallah canım ay olmaz mı bulantım çok fazla herşeyden tiksindim herşey kokuyor bulantı ilaçları içiyorum öyle rahat nefes alıyorum. Ağrılarım ara ara oluyor peki sen nasılsın ? Nasıl geçiyor
Gulsh61 Turuskaa mide bulantısı için ilaç alıyorum ama sadece kusmamı engelliyor midem çok bulanıyor yemek yiyemiyorum bugün bayıldım bayıldıktan sonra popomda kuyruk sokumumda bi ağrı oldu allah yardım etsin valla çok zor geçiyor🥺
matmazellayy Tuom Bursa birtane ya nasıl dayanıyorsun eşinin buraya gelme şansı olursa hiç düşünmeden gel Bursa gibisi yol Tabiki yazarım kuzum sende yazzz bakalım neymiş bebelerimizzz 😂😂
Tuom matmazellayy inanki o kadar zor ki insanın doğup büyüdüğü yerden ayrılması ama nasip işte canım yolu yolumdur sonunda kadar bu arada eşim askeri personel canım herhalde bi 5-10 yıla anca bursa olur gibi 😂😂
matmazellayy Tuom valla Allah yardımcın olsun ben yarım saatlik uzaktayım bile semtimi özlüyorum birde dışına çıksam mecbur olunca insan katlanıyor ya napsın Allah yardımcınız olsun kuzum hamilelik nasıl geçiyor ☺️
Tuom matmazellayy şükür canım gayet güzel geçiyor sadece bu aralar bi ateş basıyor üstümde kırgınlık yorgunluk var sanki 😊
matmazellayy Tuom Herkesin farklı oluyor bünyeden herhalde Şuan burda konuştuğum 2. Kişisin aynı hafta aynı gün olan farkediyorum 3 ümüzde farklı şeyler yaşıyoruz hep bünyeden