Tuom matmazellayy hayır canım henüz belli değil inşallah ocak 13 de gidicem öğrenmeye çok heyecanlıyım çok merak ediyorum 😊 nerde yaşıyorsunuz bu arada ve siz öğrendiniz mi cinsiyetini 🤗?
matmazellayy Tuom bende öğrenmedim henüz benim de 2 hafta sonra kontrolüm bende aşırı merak ediyorum ya sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaAllah bursadayım canım ben sen
Tuom matmazellayy ayyy inşallah yaz buraya merak ederim ben bakalım neymiş cinsiyetleri bebişlerimizin bu arada bende bursa doğma büyümeliyim canım ama 1.5 yıldır Kırklareli babaeskideyim eşimin görevi burda diye çok özledim bursayı benim yerime bol bol gezzzz😊
bebegimhayalim _annee 28+1 bende. Sag gogus altı karnim yani aşırı açıyor agri değilde acı böyle içten içten sizliyo benimde birde sol kalçamm allahim yok böyle bir ağrı ağlıyorum yataktan kalkarken
bebegimhayalim Karnabahar 28+1 ♥️ aynı haftada olanlar bebeğiniz kac kilo boy kilosu nedir bebislerinizin ♥️
matmazellayy Tuom Bursa birtane ya nasıl dayanıyorsun eşinin buraya gelme şansı olursa hiç düşünmeden gel Bursa gibisi yol Tabiki yazarım kuzum sende yazzz bakalım neymiş bebelerimizzz 😂😂