Hamileanne Fdmgnr seninle bir alakası yok doktor yalanı öyle olsaydı ilk sezaryenimdede öyle olurdu. Doktor güzel dikmemiş aceleyle yapılmış ondan oluyor o iğrenç şişlik çoğu kişi zaten hiç gitmiyor dedi. Pılastik cerraha gittim estetikle anca düzelir dedi yada tekrar bir sezaryen oda iyi bir doktor olsun düzeltsin dedi
Fdmgnr Hamileanne hadi ya doğrudur valla benimde aklıma gelmedi değil biliyor musun yoksa böyle şişlik olur mu hiç aceleyle yapıldığı için olabilir mantıklı geliyor 2.dogumda düzelir inslllah gercekten hoş görüntü değil
prensesannesi_2227 Busraaa1014 bnmde dıkıs yerm serce parmk kdr sıstı komple bna kc doktor gezdysem vucut kndi ypms dedıler contaxtube krem var ondn verdı kulkndm sonra gectı 2 sene içinde cızgı oldu sdce şmdi 2 gbelıgm bklm ne olck yıne
Hamileanne Fdmgnr evet düzeltiyorlar bi sonraki sezaryende. Bu tamamen doktor hatası bizimke hiçbir ilgisi yok yalan söylüyorlar inanmayın
Esrahmet Busraaa1014 yok olmuyor ben ilk kızımda korkup tek kullanımlık bantlardan almıştım ama 2.de onuda yapmadım
Busraaa1014 Esrahmet Teşekkür ederim 😊 vajinal ağrım oluyor biraz tuvaletteyken hafif yanma gibi normal durum mu sezaryen sonrası
Busraaa1014 Nill_ Allah Allah ya normal demek. İnşallah o kadar sis kalmaz değişik bir görüntü oluşuyor😊 peki sezeryan sonrası vajinal ağrı normal mi
Busraaa1014 Hamileanne Evet bazılarında yokmuş olmauanlar şanslı bu durumda😊 peki sezaryen sonrası vajinal ağrı normal mi
Damlaalyz Busraaa1014 benimde tam dikiş izi boyunca cizgi şeklinde yani eni yarım cm Lik ve iz boyunca şişlik oluşmustu 15 ay oldu hala duruyor böyle hemoroid olanlarda et parcasi gibi olur ya onun goruntusune benziyor biraz kirmizimsı rengi ama dikiş yeri yani neden oldu anlamadım doktorumuda özenle seçmiştim estetik dikişti güya umarım 2. Sezeryanda geçer
Dygrkn Fdmgnr merhaba, çok zaman geçmiş ama birey danışmak istiyorum. Bende de şişlik var sezeryan yerinde, dikiş boyu ama belli bir bölgede değil sadece. Sizinde mi öyleydi? Çok endişeliyim doktor fıtık diyecek diye