zuleyha234_ _btl5860 ay bende Efnan ismi dusunuyordum benimde kızım olucak Efnan Liya veya Efnan Lina düşünüyordum bende😅
_btl5860 zuleyha234_ desene bu senede efnan senesi kizima Zeynep Asya koydugum sene bi baktim 1.sirada zeynep 2.sirada asya 🤣
zuleyha234_ _btl5860 valla ya bemde kimsede yok diye o ismi dusunuyordum bi baktim herkes koymaya başladı 😅
Whopper Umay harika bir isim has Türkçe. Türk ismi olduğu için Arap kültürü sevenler kötülüyor normal… Umay harika..
_btl5860 Whopper anlami tanriça oldugu için dinen onermiyolar muhtemelen. bizde eşim has turkce delisi oldugu icin umay hos geliyorduda anlamindan otru geri cekildim acikcasi 🤦🏽♀️
_btl5860 busssbusss ben kizimda ozelde 11 haftalikken ogrendim. Bunda 18.haftadayim hala net bisey yok yani kiza benzettim diyolar netlik yok 22mhaftada detayliyi bekliyorum 🤣
Whopper _btl5860 Allah’ın 99 ismini leblebi gibi koyuyorlar çocuklara onu sorun etmiyorlar 🤭 Tabi tercih sizin.. içinize sinen olmalı
Meral_56 _btl5860 anlamı Tanrica değil aslında Umay Türk kulturunde koruyucu bir ruhtur bereketin simgesidir Turkler Tek Tanrıya inanıyordu.
_btl5860 matmazellayy ilkte heyecan daha guzel cunku birseyi bilmiyorsun 2.de tereddutler ve dusunceler den ilki kadar gamsiz olamiyor insan🤣 birde ilkinde insan ne olursa olsun diyor 2.de istekler ortaya cikiyor 🤣
matmazellayy _btl5860 Annelik başka ya 1. De düşünüyor insan 2. De yetecek miyim falan düşüncesi geliyor
2prensessannesi Whopper 99 ismi tek koymak da caiz değil ki zaten . Mesela samed muhtac olmayan demek direk konmaz allahın ismi. Abdulsamed konur abd kul demek samed olan allahın kulu manasına gelir başına abd ul ismi konmalıdır
_btl5860 matmazellayy valla bir soz varya ilkimde bilmedigim icin endiseliyim ikincide bildigim için 🤭