_btl5860 matmazellayy 18 🤣🤣🤣 ve doktor yuzdelik vermedi ona guluyor kiz gibi dedi detaylida netlesir dedi bende gormese oyle demez diyorum kısır dongu🤣
matmazellayy _btl5860 deme öyle biz 16 da gidicez inşaAllah öğrenirizzz 😄 başka doktora da gitsene öğrenirsin net
Ebru-29 _btl5860 ya bana bu efnan ismi niye çok değişik geliyor 😐 aşkı memnuda efnan bey diyordu ya çalışan niyeyse onu çağristiriyor😁 ne demek ki efnan
_btl5860 Ebru-29 bwnim esimde ednan diye dalga gecti az once hevesimi kiriyor🤣🤣 cenneteki guzel gozlu kiz demekmis 🤭
_btl5860 matmazellayy kiz yok ya devlete gidiyorum devlet verem etti beni ilkinde ne guzel ozele gidiyordum ozellerin yanina yaklasilmiyor ki 🤣
_btl5860 Metehanin_annesi bende mevayi dusunmustum listede oda var ama nevada efnan a guzel olmus dusunulebilir 🥰
Ebru-29 matmazellayy bilmiyorum ki matmazel 😁 Matmazeli de çok severdim 4. Kez izlemenin zamanı gelmiş 😁
matmazellayy _btl5860 bir kereliğine git söyler sana bence çok pahalı cidden ben sadece kan tahliline 1000 tl verdim
_btl5860 matmazellayy abooo bin mi 🙄 eger sen ozele gidiyirsan haftaya gidince ogrenirsin kizimda 11 haftalikken ogrenmistim
_btl5860 busssbusss amin insallah hepimiz saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza 🥰 kac haftaliksiniz
matmazellayy _btl5860 kıza benzetti 12 de emin değilim dedi 2 hafta sonra gideceğiz söyler inşaAllah ya
matmazellayy _btl5860 ilk ilk bugün kasıklarımda kalp atar gibi damar atar gibi haraketler hissettim hemde baya doktor haraketleridir dedi çok hoşuma gitti 2.hamilelik nasıl ilk mi güzel 2.mi ilkine prenseslik diyorlar doğru mu 😄
_btl5860 matmazellayy ilkte heyecan daha guzel cunku birseyi bilmiyorsun 2.de tereddutler ve dusunceler den ilki kadar gamsiz olamiyor insan🤣 birde ilkinde insan ne olursa olsun diyor 2.de istekler ortaya cikiyor 🤣
_btl5860 busssbusss ben kizimda ozelde 11 haftalikken ogrendim. Bunda 18.haftadayim hala net bisey yok yani kiza benzettim diyolar netlik yok 22mhaftada detayliyi bekliyorum 🤣