Melikemrvvv Kızlar bebek hareketlerini hissetmek nasıl bi duygu🥹 bana içimde bişeyin hareket edecek olması fikri biraz korkutucu geliyor da çok üzülüyorum aslında böyle düşündüğüm için ama yani içimde oynaması beni huylandırır gibi düşünüp duruyorum ya🥺🥺🥺
Pamuk Melikemrvvv Muhteşem anlatılmaz ki🥹 O hareket ettikçe dışarı çıkarıp elini ayağını yiyip geri sokasım geliyor😂
zeynozey Melikemrvvv kızım 5 aylık şuan yanımda uyuyor:) ara ara hamilelik günlerimi özlüyorum tepiklediği anları:) minnoş minnoş hareketlerini😍
fatos2404 Melikemrvvv şimdi öyle düşünüyorsun ilk hissettiğimde oturup bir saate yakın ağlamıştım oğlumda, bu ikinci gebeliğim bunda bişey olmasına gerek yok herşeye ağlıyorum zaten hareketi de arada ağlamalara kaynada gitti 😂😂
ozgekader Melikemrvvv kesinlikle anlatılmaz yaşanır bişey o kadar güzel bişeyki sürekli hareket etsin isticeksin eşim bile az önce elini koydum mutluluktan gözlerinin içi parlıyo 😊
fatos2404 Melikemrvvv hamilelik başlı başına uzun ve baya maceralı her duyguyu yaşadığımız bir yolculuk o yüzden kendimize çokta yüklenmeden herşeyi olağan seyrine bırakmak en iyisi ay bi an psikolog sandım kendimi iyi mi 😂😂😂
Melikemrvvv zeynozey evet ilk gebelik olduğu için o hisleri bilmediğimden tedirginlik duyuyorum herşeye🥺
Melikemrvvv fatos2404 hahahah tam da ihtiyacım olan şey bir psikolog zaten😂😂 her detayı düşünmekle kafayı bozmuş durumdayım şuanki detayımda hareket ettiğinde ben ne yapıcam kısmı😂
fatos2404 Melikemrvvv en kötü ağlar durursun ben öyleydim çünkü, bi süre sonra yavrum az dur da dinleneyimlere geçersin böyle bişey işu😂😂
Parsmommy Melikemrvvv mükemmel hisler bence. Gözlerimi kapatıp bekliyorum öylece ,öyle güzel ki anlatılmaz küçük mucizem 💕