mydeno13 Oznuroznuro ben gittim kbb vermedi kadın doğumcu o gerek görmedi ise yazmam diyor özeldeki doktor bitkisel prosban önerdi içtim Şuan ama hala aynı öksürüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏
Umaymomy Gzmmtrkmn Yok canım uygulamaya göre son 5 beklemedeyiz normal istiyorum ama nasip bebek nasıl gelmek isterse artık 🥰
Ezoo28 Gzmmtrkmn biran once zaman geçsin de bebeğime kavusayim istiyorum günler gectikce hasret cekiyorum sanki 🥰
goncacem Gzmmtrkmn şu an için öyle gözüküyor ☺️ ama inşallah son haftaya kadar beklemek zorunda kalmam çünkü artık bel ağrımdan duramıyorum 😔
Nuraslanklc Gzmmtrkmn son 77 😂 günler geçmiyor gibi hissediyorum doğduğu zamanı düşünmekten gözüme uyku girmiyor gece uykuları yalan oldu zaten😁😁
_Hulya7106 Gzmmtrkmn Son 96 💙 rabbim bekleyen herkesi sağlıkla bir avazda kavuştursun yavrularımıza inşallah sağlıkla kucağımıza alalım amin 🤲🏻
Gzmmtrkmn _Hulya7106 aminnn inşallah canım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
sev_lay25 Gzmmtrkmn son 35 gün 35+0 bizde bende de aynı şeyler var ve ilk gebeliğim inşallah sağ Salim alırız kucağımıza nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım da çok