Yasemin-35 Sat 3 Aralık sat ye göre 4 haftalık gözüküyor dün kan testinde 78.1 çıktı ama bugün doktorum biraz düşük gibi daha yüksek beklerdik dedi sat 1 gün geçtikten sonra kan verdim değerim normal mi
Nurselif Yasemin-35 Benimde sat 3 Aralık , cuma , pazar ve bugün beta hcg değerlerim 69/ 204/312 çıkmasına rağmen hala düşük kimyasal gebelik olabilir perşembe tekrar gel dedi
YldrmNUR Yasemin-35 2 günde en az %60 artmalı. Ayrıca ben öğrendiğimde 4 haftalık betam 49du. Herkesin haftasına göre betası farklı olabilir önemli olan 2 günde artışın yeterli olması. Sonrasında kesenin varlığı ve kalp atışı. Bence hiç canınızı sıkmayın 2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakın
Nzlcncncn Yasemin-35 ya nasıl böyle negatif konuşuyorlar sinir oluyorum. Ben 4+4 te 170ti kimsede kötü konuşmadı. Önemli olan düzenli artması. Hepimizin döllenme günü aynı olacak değil ya. Bazen Dr ları anlamıyorum. Sağlıkla ilerler umarım sen pozitif düşün 🌸
Yasemin-35 Nurselif inşallah değildir bana da bugün doktor biraz düşük gibi değerin ama geç döllenme olabilir onemli olan katlanarak artması dedi bende yarın tekrar kan vericem inşallah sizinde biran önce yükselir degerleriniz
YldrmNUR Nurselif aşkım ilk artış güzel ikincide sanki %58 artmış gibi ama bu forumda betası düşüp yükselip sağlıklı gebelik geçiren insanlarda oldu. Yine sen 2 güne bi kan vermeye devam et hiç belli olmaz
Yasemin-35 Nzlcncncn inşallah çok teşekkür ederim inşallah yarın güzel haberler alırım inşallah normal bir şekilde artış gösterir
Yasemin-35 Narineee sizin değeriniz baya yüksek çıkmış ne güzel benim 78.1 çıktı yarın tekrar bakılacak artış nasıl oldu die
Yasemin-35 Nzlcncncn evet bakıldı 289 çıktı çok şükür doktor çok iyi yukselmiş neredeyse 4 katı yükselmiş iki günde dedi yarın sabah tekrar kan vericem
Nurselif Yasemin-35 Evet gittim 649 çıktı 🫢 pazartesi tekrar gidicem inşallah cuma 69 pazar 204 salı 312 Perşembe 649 olmuş oldu yükseliş devam ediyor