ravzanurunannesi merhaba arkadaşlar Aralık 29 da aşılamam gerçekleşti bundan sonra ki süreçte ne gibi belirtiler oluyor nasıl anlayabilirim ocak 12de test yap dedi doktorum ama günler geçmiyor
tatlibebegim_ ravzanurunannesi ananas düşük yaptırıyor avakado yiyebilirsin ben yedim kefir içtim kuruyemiş yedim bol bol dinlendim uzandım
YesimAykut ravzanurunannesi bende şişkinlik oldu, kasık ağrısı oldu ara ara ama sürekli değil, hamile miyim belli değil daha aşılama oldum 26 aralıkta❤️
ravzanurunannesi @tatlibebegim_ bu hafta aksi gibi eşim hasta oldu onu yatır kaldır çoçuk la ilgilen ev işleri çok yordu inşallah bir şey olmaz
tatlibebegim_ ravzanurunannesi hadi ya çok geçmiş olsun ben hiç kalkıp iş yapmamıştım sadece yemek bulaşık onları halledip geri yatmıştım şükür şimdi 23 haftalık olucam
ravzanurunannesi @"Lina- sağol canım🤲🏻 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ilkim 1sene korunmama rağmen hemen denemem de oldu kzıım 6yaşına gircek ikinci rabbim böyle layık gördü demek ki diyorum
ravzanurunannesi @"Lina- bir kaç gündür de sağ kasığım sızlama şeklinde ağrı var bazen sancı giriyor saniyelik of ne yapcamı bilmiyorum
Btl_0909 Berrak61 ayy tutunsun insallah bebeklerimiz benim 10 ocak adet günüm 14 ocak kanda baktırmamı sôylediler ama ben 10 ocakta test yapîcam😂 catlatma ignesi 13. Gün asılama 12. Gun olucak cıkar herhal 10 ocakta belirtin var mı canım
Berrak61 Btl_0909 benım 12 ocakta gel dedi test için 6 gün oldu işte bi belirtim yok ama ara ara karsık ağrım ve bel ağrım oluyor geçiyor ama senin var mı
ravzanurunannesi @"YesimAykut benimde kasıklarım da gaz ağrısı gibi adet sızlaması gibi ağrım oluyor ara ara özellikle ayakta çok kalınca 5.günüm bitiyor cuma gününe progestron testi yaptır dedi doktor değerim düşük se tutulma iğnesi yapacak size bahsedildimii @Berrak61 @Btl_0909
Berrak61 ravzanurunannesi yok bana öyle demediler fitil verdiler akşam 2 sabah 1 tane koy dedi 12 ocakta adet olsan da olmasanda gel dedi
Btl_0909 ravzanurunannesi ben progestan fitil olarak kullanıyorum dedigin gibi ayakta cok kalınca oluyor özellikle
YesimAykut ravzanurunannesi benim de adet ağrısı gibi ayakta durunca ağrıyor, ben progestan kullanıyorum
Yncygt Btl_0909 merhaba catlamamız aynı ben dün normal kaset test yaptim negatif cikti14. Gün bugun.Sizde durum nedir?Bide agrim cekildi dün çok agrım oldu
Berrak61 Btl_0909 aynen benımde öyle oluyor bende o fitil kullanıyorum hayırlısı inşallah zaman bakalım ne gösterecek 🥰