Mslali 35+5 im bende dr kilosu geride dedi 2514 kg az alıyor gibi ama ultrasonun yanılma payı varmış 350 gr gibi yani 2100 de olabilir 2900 de olabilir bebeğin dedi. Haftalık kontrol yapıyoruz bakalım
Emis GlinGlerAs siğil problemimde oldu bana kalsa ben sezaryen istiyorum ama doktorum yaşım genç ve ilk gebeliğim olduğu için normal doğumda ısrarcı 😔
GlinGlerAs Emis ya boşver dr u karında durup kilo almaması daha mı iyi psikolojim bozuldu benim karnımda bebek aç diye düşünmekten buarada siğil hpv virüsü canım tedavisi yok bulaşmış bikere
Emis GlinGlerAs yaktırdım canım zaten siğilleri emzirmeyi bitirdikten sonra aşı olucam. Bende senin gibi düşünüyorum beslenmeme dikmat ediyorum yumurta pekmez ceviz muz ne iyi geliyorsa yiyorum ama bebeğim kilo almayınca canım sıkılıyor.
GlinGlerAs Emis ben bu hafta ful meyve yemeye karar verdim bide böyle denicem protein den hayır göremedm
Emis GlinGlerAs bence genetik birşey sanırım canım ya ne yaparsak yapalım bebek almayınca almıyoe kilo. Sadece biz anne olarak çok kafaya takıyoruz bizim psikolojimiz bozuluyor. Akışına bırakabilsek rahatlayacağız
Sevimylcn Emis Banada 4 hafta geriden geliyo dedi karın bölgesi de 5 hafta gerideymis çok üzülüyorum nasıl kilo aldirabilirim