GlinGlerAs 35 haftalık olduk 1 haftada sadece 30gr almış varmı böyle olan bebeği geri çıkan doktorunuz ne tavsiye etti
Ezgi14 GlinGlerAs canm benmde 34+3ten 36 ya hic almamisti. Doktorum bir sey demedi. Su azligi var benm belki ondan boyle oldu bilmiyorum. 1 hafta gerilik var su an..
GlinGlerAs Ezgi14 benimde 1 hafta gerilik var bu haftalarda çok alması gerekirken bizimkiler neden durdu? Haftada iki kere çağırdı beni artık
Ezgi14 GlinGlerAs bilmiyorum cok uzuldum ama. Yarin gidicem insallah almistir. Birde ben 3 kilo aldim bi haftada bebek baya almistir diye dusundum hic almamis hepsini ben almisim resmen. 😔
Tulayy Bende 37+4 günlük hamileyim en son pztesi kontrole gittiğimde 2900 çıkmıştı kilosu suyu azalmış ve gelişiminde yavaşlama olduğunu söyledi doktor çok tedirgin oldum 😔
GozdeCemre Tulayy saçmalıyor artık doktorlar zaten doğumuna bekletiyorlar 3 Olduktan sonra neyi az geliyor anlamıyorum
SevilCoskun Bence panik yapmayin ilk doğumumda 40 haftalik 2950 kg doğmuştu kizim ve hiç problem yaşamadik giysileri büyük gelmişti biraz 😂 ama olsun sağlikli olsunda iyi düşünün iyi olsun herşey😉
Tulayy Biraz da genetikle alakalı sanırım doktor sen kaç kilo doğduysan bebeğin de ortalama o civarda olur dedi ben mesela 3.300 doğmuşum ama gelişiminin yavaşlaması tedirgin ediyo sadece
YagmurCan11 Bende 35+4 günlük hamileyim. Bu haftaya kadar karın çevremiz 4 hafta geriden geliyodu ne yaptıysam toparlayamamıştım. Bir tanıdık tavsiyesi ile günde 2 bardak ballı süt içmeye başladım. Ve bebeğim 1 hafta içinde 3 haftalık gelişim gösterdi. Önemli olan kilo değil tabiki sağlıklı olmaları ama belki işinize yarayabilir 😊
GlinGlerAs YagmurCan11 teşekkürler 🤙🏼 Bu hafta neler yediğimi yazsam ah yumurta et peynir süt muz pekmez ağacı çıkarcam yakında ama yok almıyo bende plasentada erken yaşlanma var yılbaşı olsun doktora hemen al dicem 37 haftalık oluyo ozaman
Emis GlinGlerAs canım benimde bebeğim 38 haftalık ama ultrasonda 33-34 haftalık çıkıyor ve doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.
Sevimylcn Emis Banada 4 hafta geriden geliyo dedi karın bölgesi de 5 hafta gerideymis çok üzülüyorum nasıl kilo aldirabilirim
Emis GlinGlerAs siğil problemimde oldu bana kalsa ben sezaryen istiyorum ama doktorum yaşım genç ve ilk gebeliğim olduğu için normal doğumda ısrarcı 😔