Minnosunannesi_2 Yeliz3503 yarın 34.cu haftaya giricem yarın bende çok heyecanlıyım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Sinem32 Yeliz3503 bende 33 haftalık hamileyim sizin bebeğiniz bas asagi dondu mu acaba benim en son donmemisti de .
Selinnn2 SeymaSimsek benimde 2hafta önden gidiyor baştan beri 37+3oldum hala gelmedi alakası yok bence önde olmasıyla gelmesinin
SeymaSimsek Selinnn2 kilo anlamında iri bebek olduğu için muhtemelen sezaryen olacak ve 40 hafta doldurmayacak 38 civarı geliyorlar genelde
Parsmommy Yeliz3503 30+3 bizde merhaba 🤗 Mart başı gösteriyor doğum ama bebiş makat geliş o açıdan belki Şubat sonuda gelebilir nasip 🤷
Ruyaninprensi 34+2 oldum da artık zorlanıyorum birde iki üç gündür adet sancısı gibi sancı geliyor umarım yalancı sancıdir
Miraykader Yeliz3503 merhaba Allah sağlıklı bir şekilde acısız kucağına vermeye nasip etsin inşallah bütün hamile annelerinde inşallah bende 32+2
Gencoglugizem Bizde 32+6 olduk bugün doğum pozisyonuna girmemişti en son haftaya bakalım nasıl olacak 🥲🥲