Reyhan3564 kubraQwe benimkisi çok hareketli canım. Çikolata dene hemen hareketlenmeye başlıyorlar. Ve kendini çok yorma yorulduğunda çok ayakta kaldığında hiç hareket etmiyorlar ben ev taşıdım hareketli olan bebek hiç hareket etmedi 2 gün.
kubraQwe Reyhan3564 oyle mo canım gebelik sekerim hiç tatli cikolata yiyemiyorum o kadar hareketszi ki nst ye baglandım iyi ama hareket hissetmiyorum
Nur_Alp Nur5516 hem adaşız hem hamilelik haftası gün aynı hem de erkek bebek hayır olsun 😂😂 Ne güzel tesadüf tek sorun benim kızım yok ilk bebeğim olacak 😂🤍
Reyhan3564 kubraQwe içini ferah tut canım bak nst de hersey yolundaymış zaten az kaldı kucağımıza almaya evlatlarımızı.
3438FG Tgba2727 Anladım sağlıkla alın kucağınıza 🐣 Benimde hamileliğimin başından beri çocuğum ters. 32 haftalık oldum hala ters. Doktorum olmazsa sezeryan yapacağını söyledi. Oyüzden sizede sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
mmirzamm Yeliz3503 yarın 33 haftalık olacağız bugün kontrolde 1500 gramdi geriden geliyor miniğim sizinkiler nasıl
_momandad Yeliz3503 31+2 haftalığız çok heyecanlıyım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️