Asiyam__010 bilgegk hayır değil pembe olmus ya canim endişeni Anlayabiliryorum ama büyük ihtimal ile hamilesin yarın sabah işk idrarla tekrarla basında dur sonrada kan verirsin benide haber dar edersin artık💞🤣
Dusgezgincisi bilgegk benimde böyle olmuştu sonra doktora gidip keseyi görmüştük inşallah gönlünüzce olur
Asiyam__010 bilgegk sabahı bekleseydin keşke canim benim sabah idrar ile daha net çıkıyor küçük gebelik ilerledikce gun ici yapsanda cikio yani kucukde çıkmaya bilir benim ilk gebeliğimde oyleydi
MrvBK bilgegk kuzum bu kadar yeniyken sabah ilk idrarla yaptığın silik çıkıyo zaten, akşama doğru yaptığında bişey çıkmaması çok normal. Birkaç gün sonra sabah yine dene bence
Bsryldz1 Bende pazar aksam ve pazartesi sabah yaptim test silik çıktı. Dun aksamda dayanamayıp yaptim yine silik çıkınca kan verdim değerim 14,67 çıktı. Gecede lekelenme ile başlayan kanama oldu. Umarım düşük gibi bişey olmamıştır 🥺
bilgegk Bsryldz1 2 güne bir kan ver istersen değerin düşerse boş gebelik oluyor canım boş gebelik yaşamıştım adetim başlamıştı
br2023 bilgegk silik bir çizgi var sen gene test yap 15 dkkda çıksa da geçerlidir Allah gönlüne göre versin cnm❤️