Dilara6767 Gebeyim15 aynı şekilde bende sadece 2 5li takım aldım oda beyaz ve su yeşili 🥲 bi kız bi erkek tekrar kız şaşırdık artık
Srrs Mertsmother benimde 20. Haftam bıttı bende dün aldım bıraz ikizlere hamıleyım kızlarım olucak ınsallah avent bıberon phılıps emzık hastane cıkısı 7 adet alt ust takım 6 adet battanıye aldım partl yatakalra baktık bu ayın sonunda yatakalrı alacagız ınsallah ıkı adet birde prego travel sıstem ikiz bebek arabası bakıyoruz fıyatlar ucmus 25 bın falan aman allahım 🤦♀️
Dilara6767 Gebeyim15 22 haftalığım hala belli değil haftaya kontrolüm var o zaman nediycek bilemiyorum 16 haftalıkken erkek dedi özeldeki 18 haftalıkkende devlletteki doktorum 2 kere bakıp kız dedi sonra başka hastanede özele gittim erkek dedi kafalar karışık açıkcası
Mertsmother meelooss benimde ilk kız tecrübe daha önce de kardeşlerimi büyüttmüştüm annem olmadığı için. Valla ben mayıs olduğu için uzun kollu tulum alıyorum genelde 3 tane hastane çıkışı aldım 5 6 tane yenidoğan geri kalan aldıklarım hep 1-3 ay 3/6ay çünkü çabucak büyüyorlar birde mayıs çok soğuk olmaz diye düşünüyorum ☺☺☺ bende çanakkaledeyim
meelooss Mertsmother bende öyle yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş başlayacağım sağlıkla gelsinler inşallah hem korku hem heyecan var bakalım 🥰🥹
Rcett250618 21+4 haftalıgız anne yanı beşigi, bebek arabası, 2 hastahane çıkışı, bir kaç tane zıbın, anne bebek çantası gibi şeyler aldık 🥰💙
Temmuzmucizesi26 Mertsmother ayy evet o benimde aklımda bayağı bi sarma stoğu yapmayı istiyorum aslında birde mantı 🥰
Nuranbakay Mertsmother ben 2. Hamileligim mayıs sonuna doğru ☺😍18 haftadayz cinsiyetimzi henüz göstermedigi için bilmiyoruz 😄😄 2.5 yaşında bi oğlum var 😊😊
Ikincikezannetugce Mertsmother 24 haftaya girdik bir kaç parça aldım ama çok bisey almadım daha nasipse nisan ortası gibi gözüküyor abiden kalan hurclara bakmam lazım birde eksik filan ne var diye
Cnuryasar Biz de park yatak bebek arabası şifonyer dolap halı aldık kıyafetlerde 8 takım yenidoğanı vae 1 tane hastane çıkışı babam hediye almış 1 tane de ben alıcam 10’lu onun haricinde 3-4 tane penye 1 tane nohut battaniye zıbınları taytları 0-3 3-6 ları var bez stoğu yapıyorum babam da hediye sepet beşik aldı ilk torun. Annem derece bez banyo takımları aldı sadece 3-4 tane eksiğimiz var ufak tefek bitti sayılır çok şükür 🩷🩷 artık kaldı benim lohusa takımlarım😂😂🩷🩷
tatlibebegim_ Mertsmother 22+3 olduk oğluşumla herşeyimiz hazırr bez ve ıslak mendil o tarz şeylerimiz kaldıı💙