Ecem_umaymom Serapsare benim doktorum 20 haftaya kadar bi tahmin söylemedi 20 haftada 100 yüz kız dedi detaylı ultrason da da netleşti
Serapsare Kızlar bugün bebegimin cinsiyetini tahminen kız oldugunu ögrendim ne kadar yanılma payı var bilmiyorum ama bebegin pozisyonu çok rahat görülebilir şekildeydi. Doktor yine de erken daha ama kız dedi🤦♀️
Esinbora Serapsare canım bana da dedi kıza benziyor diye yanılma olmaz eğer tam görülecek pozisyondaysa valla benimki yan gelip yatıyor benim de doktorum boşuna heveslenme kanıtlandı kız olduğu dedi😂😂
yenidenanne34 Serapsare benimde kiz diye tahmin edildi bacak arasi görüntüsü de var boş görünüyor ama bakalim insallah degismez 🥲 haftaya tekrar gidicem
Serapsare ASE6154 kız istiyorum evet ama net bişey söylemedi doktor tahminen dedi bu durumu yaşayan var mı Sonrasında degişiklik yaşayan oldu mu merak ettim
Esinbora Serapsare bana da once erkek dedi sonra kıza benziyor dedi sonra ümitlenme kızın geliyor dedi 18+6 haftadayim 😂♥️
Zeyasln Esinbora ilk erkek dediklerinde kaç haftalık tı ay hadi inşallah banda kız derler inşallah erkek dediler ama içimde hala kız geçiyor hiç erkek birşeyi bakasım gelmiyor resmen eminim kız diye 😅
Serapsare Erkek bebek te daha net belli oluyor diye düşünüyorum kız oldugunu tahmin etti ne kadar yanılma payı vardır bilmiyorum 🤷🏻♀️
Babykalamar Zeytop ay banada kiz dediler 12 haftada hatta cinsiyet partisi yaptik degisir mi acaba ya🤣🤣🤣
ASE6154 Serapsare o haftada çok yanılma olacağını sanmıyorum erkek dediklerinde çok emin olamıyorlar ama kız dediyse yanılma payı düşüktür
Zeytop Babykalamar bu ara bı akım var instada kız denip erkek çıkan yada erkek denip kız çıkanlarin yaptığı bir reels akımı 😂 sizde o kervana katilmazsiniz umarım. Değişebilir detaylı ultrasonla kesinleşir muhtemelen. Ben çok geç öğrendim 22.haftamda kesin erkek dedi doktor
Babykalamar Serapsare benim doktorum yuzde yuz belli dedi cinsiyeti kagida yazip verdi bizde parti yaptik. riskli gebelik uzmaniydi yanlis goremez diye inandik bzide🤣🤣