Elif2143 Sedagnlty bende kullanıyorum gunde 5 tane ama tahlıllerım normal gunluk tansıyon takıbım yuksek seyredıyor bazen
happykis12 Sedagnlty 30+6 gebeliğimin nerdeyse başından beri kullanıyorum 2yle başladık hep yüksekseltti bu hafta 5e yükseltti en fazla 14-10 görüyorum
Melosunannesii Premsesko yüksek tansiyon ve protein kaçağı şuanda 13 14 seyrediyo başlamadan önce 15 16 ydi kızımda son hafta 8 tane içiyordum yine dusmuyordu 15 ten aşağı 20 ye 10 la hastaneye yattım
Elif2143 Premsesko suan daha ıyı canım nar eksılı suda ıcıyorum sürekli kontrol rdıyor arada yukselıyor tabıkı
Premsesko Melosunannesii Bende en fazla 13 görüyorum doktor sorun yok dedi ilaç başlatmadı. Ama tetikte bekliyorum. 30 haftalık oldum.
Melosunannesii Premsesko çok fazla takıntı yapmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz kafanıza takarsanız illaki yükseltir tansiyonunuzu
Melosunannesii Sedagnlty oğlum 38 haftalık 3690 Gr doğdu çok şükür bı sikinti olmadı kziimda 37 de 3270 Gr doğdu doğumdan sonra benim tansiyon sıkıntısida geçti inşallah bundada o haftaları görürüm
Sedagnlty 31 haftalığım bende doktor tansıyondan göbek gelişimi gerıden gelıyor dedı sızde de böyle oldu mu
ZeynepAsya1 31+4 haftalıgım günde 4 kez kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım şuan ölçüm yaptım 15 9 biraz dinlenip tekrar ölçüm yapıcam erken doğum olur diye çok korkuyorum
Melosunannesii ZeynepAsya1 benim de öyleydi 37. Haftaya kadar bekledik hatta 30. Haftamda 20 ye 10 la yattım o dereceydi sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah
ZeynepAsya1 Sedagnlty en son geçen hafta30+2de 1.800dü doktor gelişim de bir sıkıntı yok dedi bu ikinci gebeliğim ilk doğum da da tansiyon vardı alfamet içiyordum 36 haftada 3140gr doğum yapmıştım
Sedagnlty Melosunannesii ayy ne güzel keske bende o haftaları gorebılsem ılk oğlum 30 haftalık doğdu ıkıncıye hamıleyım 31+1 deyım ınsallah bunu erken doğurmam sağlıklı doğar