Linatkgl Teslimenursevil acaba kistin yokmu neden hemen kadın doğuma görünmüyorsun bir ultarasoyndan baktırsan
Linatkgl Teslimenursevil tuhaf 🧐 kanda yok ama diğer teste var oysaki kan daha güvenilir kasaten bilemedim ki
Teslimenursevil Linatkgl şuan daha rahatım en azından var mı yok diye düşünmüyorum yok yani biliyorum
Linatkgl Teslimenursevil haklısın aslında insan kendi vücudunu bilir adet olmadığın sürece hep şüphe olur için
Teslimenursevil Linatkgl aynen öyle kuzum ya bide bu sefer kasıklarımdaki ağrılar farklıydı gerçekten hala bu lafımında arkasındayım bazen sol kasığım aşırı ağrıyodu bazen sağ ikisi aynu anda ağrısı tamam hadi ama benim böyle ağrılı zaten olmazdı
Linatkgl Teslimenursevil bir kere hamile kaldığın için biliyorsundur şimdi kaç yaşındasın acaba ayıp olmasa sormamda
Linatkgl Teslimenursevil ah benden küçüksün sen. Kaç yılık evlisin ben 25 ya eltimin gelini 22 yaşında hala çoçuk düşünmüyorum diyor sıkma sakın ben seni 30lar falan sandım
Nzyl Teslimenursevil benimde sizin gibi çıkıyor kan verdim yok daha bat gelmedi ama en son gittiğimde hemşire adete yakın olunca testler böyle çıkarabiliyor dedi inşallah en kısa zaman da yavrunuza kavuşursunuz🫶🏻
Teslimenursevil Linatkgl yaşla alakası yok aslında bende eşimde çocukları çok seviyoruz o yüzdende istiyoruz doğal olarak bide 1 buçuk yıldır tedavide görünce daha bi isteniliyo yani 2 yıllık evliyim
Linatkgl Teslimenursevil öyle tabi yaşla alakası olmaz Allah en çok isteğin şeyle imtihan eder sabır acıdır meyvesi tatlıdır
Kardelennn21 Teslimenursevil hayırlısı olsun Ama lütfen lütfen bi dahaki ay sakin kalmaya çalış Bırak düşünme kendini başka şeylere vermeye çalış Ve 10 gün önceden de test yapmaya başlama Bak gerçekten stres çok etkiliyo 🙏 Adetin gelsin geçsin yap testini
ArvenMom Teslimenursevil sıkma canını herşey güzel olucaktır emin ol gönlünden geçen elbet olucak sana dua ediyorum sürekli allah hakkın da hayırlısını nasip etsin sana 🥹