Silaybooo123 ASE6154 aa bunu ilk defa öğrendim ve kahvaltı yapmam genelde zeytin yiyim dedim sabah Allah’tan çatalla yemişim😂😂
ASE6154 Silaybooo123 kız yok ya olanları görüyorum bende dikkat ediyorum ama ne bileyim ona baplı olsa herkese olmaz mı
Silaybooo123 Ebru_y ay inşallah yarar daha küçük 7+5 iz Rabbim’e şükür ama sonuç olarak benden beslenecek oda ☺️😁
Silaybooo123 ASE6154 evet o zaman öyle onu yapma bunu yapma hamilelik mi geçer değil hamilelik ömür geçmez😂
Silaybooo123 Seymanur60 ya şimdi birde yesek bir dert yemesek canın ne çektiyse bebekte o leke çıkar diyorlar ahahahha😂
Seymanur60 Silaybooo123 bu canının bı şeyler istemesi emzirme döneminde de oluyor ve bunun sebebi bebegn o yiycgn içindeki vitamine ihtyci olması siz boş konusanlri bosverin yiyin ☺️
Silaybooo123 Ebru_y evet İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ilki kimyasal gebelik ile sonuçlandı malesef Rabbim tekrarını yaşatmasın
Asiyam__010 Silaybooo123 off niye yenilmesin be güzelim ya canınızın cektiğini yeyin icin ya 1 tamedem ne olur dün bende yedim canımın cektini yeyom napayım yani yapmayın söyle seyler canlarım benim ya canınızın cektiğini ABARTMAYACAK ŞEKİLDE YİYİNNN