Aslihan-ozkan Gltsece işte benim akıntım şuam normal ve hiç bir belirtim yok 2 gün var aramızda benim meme hassasiyetim adet öncesindede oluyordu normalde şuanda aynı geçen ay neyse bu ayda öyle
Nihal1907 Gltsece onu çok hatralmıyorum ama onuncu gün olması lazımdı yada ıste bır hafta sonraydı çok yenıydı çünkü daha beş haftalık hamile olduğumu ogrenmıstım
Nihal1907 Gltsece ve ben adet sancısı cekıyordum baya baya adet olcam diye beklıyordum eşimin ıstegı uzerıne test yaptım silik çıktı ıkı dakka sonra falan çıktı hemde ıkıncı cızgı dıger gün kan verdim hamıle olduğumu öğrendim
Gltsece Nihal1907 ben normalde adet zamanımda hiç ağrı çekmem sadece belim çok ağrır şuan da sadece bel ağrım çok var
Esratufan Sev_sevda bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugun 12.günüm pazar günü bat günüm ama hiçbi belrtim yok inşallah belirti olmadan gelir Rabbim dualarımı geri çevirmesin 🙏🏼
Yncygt Esratufan bnm de 12 . Gün pazar. Belirtiniz oluştumu hiç. Bende migde kasık bel agrisi oldu bugun yok ama
Esratufan Yncygt 12.günü bel ağrım oldu ilk idrarla sabah test yaptım negatifti hala adet olmadım yarın sabah test yapcam gene ama hiç bi belrtm yok siz ne durumdasnz
Aslihan-ozkan Gltsece Evet evet var 14. Gün pozitife dönen varmış çok erken daha bekle adetin gelmeden umutsuzluğa kapılma.
Yncygt Gltsece sizle günümüz ayni bugün ki test yaniltir sıfırlaniyo çunku igne pazar yapmak daha iyi yada yarin
Bbk88 aysengkk pkos mu vardı pko mu sizde yani sadece hormonlarda mi sıkıntı vardı yoksa sadece ultrason görüntüsü mu