Yncygt Gltsece polistik benim tanidigimda da vardi canım 1 yılda kaldı o çok engel değil bence rahat ol
Yncygt bng_12345 ben daha öncede oldum bu iğneyi ama bel agrisi ve migde agrisi ilk kez böyle yaşıyorum ama migdemi biraz üşütmeyede bağliyorum
Gltsece Yncygt benim bel ağrım çok var mesela yere eğilemiyorum belim ve kasıklarım çok acıyor ağrı oluyo
Aslihan-ozkan Gltsece tam ne belirtilerin bar bana anlatırmısın benim midem ve baldırlarımda hafif ağrı sadece elma sirkesini sulandırıp bastırıyorum akıntım hiç yoktu hafiften başladı bugun 5. Gündeyim
Gltsece Aslihan-ozkan canım çok normAl benim de inanılmaz akıntılarım oldu çok fazlaca şuan biraz daha bu durum durdu göğüslerim şişti ucundaki kahverengi yerler büyüdü baya ve inanaılmaz bel ağrım var benim
Aslihan-ozkan Gltsece işte benim akıntım şuam normal ve hiç bir belirtim yok 2 gün var aramızda benim meme hassasiyetim adet öncesindede oluyordu normalde şuanda aynı geçen ay neyse bu ayda öyle
dilaraates Benim 7. Gün 26.4 çıktı 12. Gün 6.6 ya düştü acaba tekrar artış gösterir mi ilk yüksek çıkması iğne etkisi olabilir mi