Bebekbeklrkn Kızlar nst de sancım çıktı doktor yalancı kasılmada olur dedi pazartesi tekrar gel bebek küçük olduğu için bakalım dedi başına gelen varmı nst çeken erken gelmek istiyor dedi korktum biraz acele mi ediyor benim ki
Esrayldrmmm Bebekbeklrkn benim de 34. Haftadan itibaren çıkmıştı hemde baya yüksekti ama ben hissetmiyordum şimdi 37 deyim
umrumdadegil Bebekbeklrkn 30. Haftadan beri benimde çıkıyor ilaç başladı doktorum durdurmak için ama hastanede de fitil serum iğne yapıldı bu haftalarda sancı çıkması iyi olmuyor sancın kaç çıkmış senin atabiliyor musun görselini
phaticeasli94 Bebekbeklrkn canım eğer sancılar devamlı çıkarsa hiç bekleme ben 3 gün sancı çektim doğum başlamış acil seseryana aldılar ölümden döndüm rahim zara görmüş
Bebekbeklrkn umrumdadegil canım çektim nasıl atabilirim anlatır mısın sanada geçmiş olsun hep görüyordum senide yorumlardan
Ebruli_08 Bebekbeklrkn Bebekbeklrkn benimde 33 de nst de sancım çıktı hastaneye yatış verdi doktor serum ve ilaçla durdurdular şimdi 34+3 üm bugün tekrar kontrolde nst ye bağlandım çok şükür çıkmadı sancı Bol su iç sade soda iç bana bunlar iyi geldi sanırım
umrumdadegil Bebekbeklrkn https://mutluresim.com/ buraya yükle görseli kopyalayıp buraya yapıştır 🥰 teşekkürler 🥰
Mnktrtamnk Bebekbeklrkn 31+5 im şu an kasılmalarım bir gecede başladı ve nst de sancı çıktı hastanede takipteyim çiğer geliştirici vuruldu bugün bakalım 🤷🏼♀️ şu an 33 olmak istiyorum bende
Mnktrtamnk Bebekbeklrkn valla geçmezse heralde ozaman bebeğin kalp atışlarına bakarlar doktor alalım derse elim kolum bağlı tamam dicem bende bilmiyorum doktora sorayim yarın daha hastanedeyim rahim ağzı uzunluğum iyi tahminim takip olcak sürekli herkese geçmiş olsun ya Allah herkese zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ömrümden önür gidiyor🙏🏻
11-02- Bebekbeklrkn bende 35 haftadayım iki gündür kasık ağrısı karın sertliği var cuma doktora gideceğim bakalım ne olck