Bebek-1 Merve1102 yaa çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benim de böyle demek ki normalmis ben de net değil diye üzülüyordum 😊
Girl_boy_annesu Bebek-1 forumda resim yükle var oraya resmi yükleyip kopyalayıp buraya yapistiriyorsun
alyamm_33 yarenb 6+2 de gittim de kalp atışını duymadım içinde bebekte göremedim o kadar çok korkuyorum ki bugün 7 haftalık olduk
yarenb alyamm_33 inşallah görürsünüz bebeğinizi kalp atışınıda duyarsınız🙏🏼 6+1de gördüm bebeği 2 hafta olmuş olacak cuma günü inşallah bende duyabilirim🙏🏼
Bebek-1 alyamm_33 kanamam başladı acil gittik 6+3te kısık da olsa duyduk kanamam hala devam ediyor ama şükür bebek sağlıklı dedi bugün doktor İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınız Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Ebruyi alyamm_33 ben 6+0 da gittim ekranda gördüm kalp yanıp sönen ama sesi çıkmadı dışarıya çok küçük dedi 7. Haftada tekrar gitcem yani bu cumartesi
alyamm_33 yarenb yani sizde mi duymadınız ay inşallah duyarsın canım �nan bu korkuyla yaşamak beni çok tedirgin ediyorsun çünkü çok zor şartlar altında hamile kaldım sizinki şu an kaç haftalık benimki bugün 7 haftalık oldu
alyamm_33 Bebek-1 maşallah vajinal ultrasondan mı duydunuz yoksa normal ultrasondan mı 6+2 de gittim duyamadım ben
Bebek-1 alyamm_33 normal ultrasonda duyduk ama cok belli belirsizdi cihazdan bebegin duruşundan değişebiliyormus içinizi ferah tutun sizin için de dua edeceğim inşallah güzel haberler alırsınız
Ebruyi alyamm_33 merak etme endişelenme bende duymadım kardeşimde 6. Haftada duymadı kardeşim 7 de duymuştu bende 7. Haftada gitcem
Bebek-1 DenizSs-5 maşallah cok teşekkür ederim bebek gibi göründüğü ultrason fotoğrafına daha vakit var anlaşılan 8. Haftada anca bu kadar demek ki 😅 sağlıkla kucağınıza alın 🌸
DenizSs-5 Bebek-1 evettt ama her hafta büyüyo kocaman oluyo her gittiğimde farklı halde 🫣 merak etme seninkide normaldir, çook güzel şeyler bunlar Allah seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏