• Dusuncelerınızı beklemedeyım ?

Dmlsnmzz tatlım en önemsizi bu şuan . Ultrason görüntüsü solda olanlara erkek derler yani fiziken sağ oluyor. Ama tabiki hiç belli olmuyor. Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Benimde ultrason görüntüsünde solda hemde nasıl sola yapışmış.Bende bunun bilimselliğine inanıyorum ve sizin gibi merak ediyorum 😍

😂😂benımkı sadece merak ıste ılk gebelıgım oldugu ıcın herseyı cok merak edıp arastırmak ıstıyorumm 🤣🤣🤣

Ceku ustrasyonu sureklı solda gezdırdıgı zaman bebegı görebılıyoruz hıc yer degıstırmedi😬

Dmlsnmzz benim hep ortada gezdiriyor ve ultrasondaysa sağ sol diye görmedim ortada öyle birşey olur mu 😅

Öyle bir yazı okumuştum. Kadının birisi sağ yumurtalıklarını aldırdığı için hep sol yumurtalığından hamile kalmış ve 4 ü de erkekmiş 🙂

hjertemami ama işte ultrasonda solda duruyosa normalde sağda oluyo yani sağdan yumurtlamıs oluyosun cnm

Ftmkya anlamadımm🤔 ultrasyonla baktıgında sureklı sol gobegımın uzerınde gezıyo bu durumda sagdamı oluo 😬😬

Dmlsnmzz şimdi karından bakılan ultrasonu ayna gibi düşün canım bebiş nerde duruyosa ultrasonda normalde tam terste duruyodur ama ultrason aletine bakıyosan baktıgı yerdir

Ftmkya aaa evet anladım verdıklerım ultrasyon kagıdında mınıgım sag tarafta duruyor 😬😬sanırım dogru anlamısım 🙊

Şimdi doktordan çıktım Bebek Sağ tarafta kalbi 140 atıyordu geçen gün minicik kesenin duvarına yapışmıştı bende araştırmacı bir anneyim ama tabi bunlarınkiyle doğruluğu tartışılır cinsiyet ilk günden belli Bizlerde işte merakı içerisindeyiz

gulcins benimde sağ tarafta 6. Haftada 110 7 . Haftada 140 kalp atını bekliyorum 9. Haftadayız şimdişi 😍😍😍😍