Dmlsnmzz Arkadaslar 8 haftalık hamıleyımm bugun bebegımın kalp atısını duyduk cok sükür 🙏 ultrasyona her gırdıgımde bebegım sol tarafta görunuyor kızmı 🤔 erkekmı 🤔
Minnosunannesi Dmlsnmzz tatlım en önemsizi bu şuan . Ultrason görüntüsü solda olanlara erkek derler yani fiziken sağ oluyor. Ama tabiki hiç belli olmuyor. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
KardelenAnnesi Çok büyük ihtimal erkek . Ben kız bekliyorum hep sağda mübarek🤓 Allah gönlüne göre versin🙏🏻
gulcins Benimde ultrason görüntüsünde solda hemde nasıl sola yapışmış.Bende bunun bilimselliğine inanıyorum ve sizin gibi merak ediyorum 😍
Dmlsnmzz 😂😂benımkı sadece merak ıste ılk gebelıgım oldugu ıcın herseyı cok merak edıp arastırmak ıstıyorumm 🤣🤣🤣
cansuece Dmlsnmzz benim hep ortada gezdiriyor ve ultrasondaysa sağ sol diye görmedim ortada öyle birşey olur mu 😅
hjertemami Öyle bir yazı okumuştum. Kadının birisi sağ yumurtalıklarını aldırdığı için hep sol yumurtalığından hamile kalmış ve 4 ü de erkekmiş 🙂
Ftmkya hjertemami ama işte ultrasonda solda duruyosa normalde sağda oluyo yani sağdan yumurtlamıs oluyosun cnm
Dmlsnmzz Ftmkya anlamadımm🤔 ultrasyonla baktıgında sureklı sol gobegımın uzerınde gezıyo bu durumda sagdamı oluo 😬😬
Ftmkya Dmlsnmzz şimdi karından bakılan ultrasonu ayna gibi düşün canım bebiş nerde duruyosa ultrasonda normalde tam terste duruyodur ama ultrason aletine bakıyosan baktıgı yerdir
Dmlsnmzz Ftmkya aaa evet anladım verdıklerım ultrasyon kagıdında mınıgım sag tarafta duruyor 😬😬sanırım dogru anlamısım 🙊
gulcins Şimdi doktordan çıktım Bebek Sağ tarafta kalbi 140 atıyordu geçen gün minicik kesenin duvarına yapışmıştı bende araştırmacı bir anneyim ama tabi bunlarınkiyle doğruluğu tartışılır cinsiyet ilk günden belli Bizlerde işte merakı içerisindeyiz
FerhanSerkanEilmez gulcins benimde sağ tarafta 6. Haftada 110 7 . Haftada 140 kalp atını bekliyorum 9. Haftadayız şimdişi 😍😍😍😍
humaninannesi61 FerhanSerkanEilmez Sorma cinsiyetini öğrendikten sonra bu sefer renkli ultrason telaşın başlıyor 😍 Acaba nasıl bişey kime benziyor falan👶🏼 Tabi en önemlisi sağlığını düşünüyorsun , sonrası tatlı bekleyiş 😍🤰