matmazellayy umrumdadegil ya valla bak bu doğru ben 4 ay olucak hamile olalı ne ara geçti zaman bilmiyorum kusa kusa geldik buralara bakalım hala devam ediyor doğuma kadar sürmez inşaAllah 😂😂
umrumdadegil matmazellayy ay inşallah geçer 🥲 ama kusma geçse başka bir şey başlıyor sürekli yeni güncelleme geliyor bu hamilelikte🤣
SumeyyeTpl umrumdadegil benimkide baya kaşınıyordu heryeri alt üst bi ara kaşımaktan tahriş ettim o kadar ama arada geçiyor şuan 26, haftalığm geçmiş durumda.Dalin bebek yağı kullanıyorumda bi faydası yok gibi göğsüme
SumeyyeTpl umrumdadegil ben peşini bıraktım ya zaten göğüslerim ayptr söylemesi her biri kendi başına birey oldu daha ben ne yapsam boş bunlara
xhbgns umrumdadegil Aa bendeki 337ymiş ama ilk aldığım da aynı boydu indirime girer kız mutlaka o zamanı bekle en kötü ben 3. kutusuna geçicem bol bol sürmekten 1.5 daha yeter mi kestiremiyorum 😂😂
xhbgns umrumdadegil Ay şimdi bekle derim fiyat daha çok artar malum canım ekonomimiz hdlsjsl ben ty dan buldum 300 küsur dur sana mesaj olarak link atayım 337 ml diğer her yerde 450ye yakın fiyatı