Kızlar biraz rahatlamak amaçlı yaziyim dedim belki aynı durunda olanlar vardır benimle , beben kanala kafasını yerleşmedi , suyum iyi , çatım müsait normal doğum için , doktor Bügün alttan baktı aşılmam çok az 1,5 santim kafasını ittirip zaman zıplıyor yani yerleşmemiş durumda ama her an olabilen bileymiş yerleşme meselesi , doktor bana bıraktı seçenek olarak biraz bekleyebilirim 40 haftadan sonra yada sezeryan , 40+2 kadar beklemek istiyprum kendi gelmezse riske atmamak adına sezeryana alıcak 40+4 tte

Aylasss97 madem normal doğum istiyorsunuz kurbağa yürüyüşü yapabilirsiniz evde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Aylasss97 Ben de 39+5’im yarin doktora gidecegim ne durumdayiz hicbir fikrim yok dunden beri asagida hissediyorum🫠 Doktorum 40’tan sonra bekleme taraftari degil ben 41’e kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum🥹

Aylasss97 34+3 te hastaneye yattım çatı muayenesi yapıldı 2 cm açılma var denildi akciğer geliştirici iğne oldum iki doz herhangi bir erken doğum için fakat ilaçlarla onlediler ilacı bıraktım 37 de şimdi 39+2yim artık beklemekten yoruldum doktorum bekleyelim diyor bende normal doğum istiyorum ama gelmiyor dün nişan geldi 3 güne dogurursun dedi çevremdekiler yarın kontrolüm var hayırlısı

Esra1307 yapıyorum zorlamadan akşamları , ama son 5 gün yapamıyorum yalancı sancılarım arttı

mombutblondie benim de doktorum , 41 kadar riske atmak istemiyorum dedim kaka yapabilir , bende ağlarda zannediyordum yani kanalda ama kanalda olsa hissedersin dedi çok ağırlık yapıyor , bende zaten 40+2 beklicem olmadı 40+4 ta sezeryan olcam , hakkımızda hayırlısı 🥹🙏🏻

Serifekavala az kaldı bekleyin bence , son günler acayip zor gün geçmek bilmiyor ama çok beklemek te sağlıklı olmayabilir , en önemlisi bebeğin sağlıklı gelmesi 🙏🏻

Aylasss97 evet biraz daha bekleyeceğim ama nazende korkuyorum kordon dolanır suyu azalır diye hareket etmedim supheleniyorim stres oluyorum Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

Esra1307 yalancı sancı bende de önce oluyordu az şimdi arttı çok doğuma yakın ama doğum belirtisi olabilir de olmayabilir de )

Aylasss97 benim 9ocakta zaten sezeryan olucak Allahın izniyle ama o zamana kadar erken doğum falan olmaz umarım 😊

Aylasss97 Beklemek de ayri bir eziyetmis gercekten hem cocuk buyuyor hem de biz agirlasiyoruz 42’ye kadar duranlar nasil duruyor hayret ediyorum🥺 Herkes kolaylikla dogursun insallah♥️

mombutblondie valla , bügün doktora gittim çok stresliyim 4 ocakta 40 gidiyorum , çok kararsız kaldım şimdi beklemek için fazla vaktim yok kendi gelmezse galiba cuma ameliyat olcam 🙁 kanala girmedi hala

Aylasss97 bende ayni cnm hersey yolunda fakat halen kanala girmemis hafif sancida cikiyir nst de38+5 haftaligim bu hafta 39 olacam haftaya sali gel dedi tekrardan nst de bebek sakin cikiyor hareketleri

Aylasss97 evde suan iyi hissediyorum nst de arada sorada cikiyor oradaki kizda sallayarak uyandiriyor uyuyor bu diyo