sutlukahve Derinnmom ay ben de bununla elektrikli otomatik sallanan modeller var ya onlar arasında kaldım acaba kullananlar memnun mu bundan senin gibi ben de merakla bekliyorum yorumları 😂
Mermar Derinnmom Bu tarz kullanan arkadaşlarım var çok rahat olduğunu söylüyorlar rahatca yemek felan yiyebiliyorlarmış bebeği sallarken
[silindi] Derinnmom kullanmadım ama kullanışlı olduğunu düşünüyorum bnde alcam Instagram da bi influenzer da görmüştüm yani hoşuma gitti
tugcesakzci sutlukahve elektrikli düşünüyorsanız bence kiralayın bebeklerin bazıları durmuyormuş mesela ben de o yüzden kiralayacağım elektrikliyi hem kullanımnsüresi de kısıtlı boşuna binlerce lira vermezsiniz
Derinnmom [silindi] ben trendyoldan aldım baya uyguna, zaten az süre kullanıyor o yüzden uygun birşey almak istedim
Derinnmom Bademkaju trendyoldan aldım canım ben kuponla 580₺ye aldım link yasak galiba ama arama bölümüne “ Shadow size soft anacakucağı “ yazarsanız çıkar. Güzel görünüyor bi de uygun
Aysegul58 Ayy ben elektrikli aldim daha yeni yılbaşı zammı gelmeden alaym dedim ama hala kararsızım yaaa. Gereksiz mi acaba diyeee 💐
Derinnmom Aysegul58 bazıları elektrikli zararlı felan diyor ama benim almamamın sebebi kısa bir süre kullanılacak zaten çok da pahalı birşeye gerek yok ☘️
Aysegul58 Derinnmom kafamda deli sorular. Ya aslinda çok uçuk bir fiyata almadim ben elele babydn aldim guzelde ama bakalim 10 gun hakkim var dusuneym biraz daha 😂
Derinnmom Mermar bende yorumlarına baktım birisi bi eşya ile evli olsaydım o eşya bu olurdu yazmış, çok tatmin oldum açıkçası 😂😂