Heidihat NurCan58 acaba migdeniz bulandi mi sanki bana acilma olunca migdem bulaniyomus gibj hissediyorum kanalada inmis mi bugun ogrenicm bnde arada agrilarim oluyor insllh inmistir
NurCan58 Heidihat mide bulantım hiç olmadı bacak agrısı ve baskı cok hissediyorum. Sanki hamlamışım gibi tüm bacagım agrıyor
Babykalamar NurCan58 bebegin kafasina dokunabilecek kadar yakinda olsaniz sancidan maffolurdunuz afedersiniz ama🤣🤣🤣 kafa ordaysa doguma 10 dk kalmis demektir
NurCan58 Babykalamar benim nstde sancım yüksek cıktıgı zamanlarda oldu ama hiçbir şey hissetmiyordum ebe sasırmıştı, buna da öyle bir ihtimal verdım. Ama dediğiniz gibi yanılıyorda olabilirim 😁
Serifekavala NurCan58 bebek olabilir bende erken doğum için gitmiştim ebe çatı muayenesi yapmıştı akşam saati olduğu için doktor orda değildi ve doktoru arayıp 2 cm açılmasi var bebeğin kafasına dokundum doğum pozisyonunda demisti
NurCan58 Tatar59 bilmiyorum bende sormak istedim 😂bazı ebe arkadaslarım dogum cok yakınsa olabilir dedi. Persembe günü ögrenicem neyin ne olduğunu
Babykalamar NurCan58 benimde nst de sancim 100 cokiyodu hicbisey hissetmiyodum cok normal bu. suyumu patlatttiklarinda dunyam karardi🤣🤣🤣 merak etmeyin bebek o derece asagi inince epey bi hissediyor olacaksiniz🤣🤣🤣
NurCan58 MrsBalkay keseye dokunuyormusum açılmam varmış, bugün yatışım yapılacak, ama kesenin hemen arkasındaki sertlik dediğim gibi bebek kafasıymış, ben biliyordum bir farklılık oldugunu 😂😂
NurCan58 Pamuk7 keseye dokunuyormusum açılmam varmış, bugün yatışım yapılacak, ama kesenin hemen arkasındaki sertlik dediğim gibi bebek kafasıymış, ben biliyordum bir farklılık oldugunu 😂😂